Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet 90 kilóval bicepsze...

Hogy lehet 90 kilóval bicepszezni? Ehhez kox kell már? Ilyet élőben még nem láttam?

Figyelt kérdés

Sokféle ember megfordult már az edzőteremben, de tegnap délután egy fura fazont láttunk.

Lehet hogy délelőtt mászkál edzeni, mert sose nem láttuk még.

Váll és kar edzése volt.

nyakból nyomott, kezdésnek 100 kilóval 15 -t belepumpált, majd a végén 130 kilóval fejezte be, 8at nyomott bele.

Már ekkor is törölgettem a szemem, hogy jól látok-e, de ami utána volt,hát arra összeszaladt a terem!

Elkezdett bicepszezni állva., nem csalva, hanem normálisan.

Francia rúd(10-15 kg) és 2*20 kiló volt a rúdon.

Gondoltuk ezzel majd szériázik, de nem, bemelegítés volt.

Rakott rá még 2*20 kilót, és azzal csinált 4*8 at.

Én ott leültem, elment a kedvem az edzéstől, meg mindentől!

Hát ilyet hogy lehet csinálniiiii?

Volt aki fekvenyomott, 60 kilóval , és elszégyellte magát, mikor ezt látta.

2014. ápr. 17. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tele volt, mint a piros 7es, reggel a pesti dugóban!
2014. ápr. 17. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
amikor örültem hogy 85el leszériázok fekve,melettem 90el melegitett a pacek.. tudom milyen érzés :DD mindentől elmegy a kedv kb..:D
2014. ápr. 17. 14:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Mekkora volt a fasz? Mert az sem mindegy. Lehet azért mert éjjel nappal ebbe vagyok benne, de nem annyira vészes az a súly, persze egyénfüggő. Én jelenleg 87kg vagyok és 65-el bicepszezem állva, egyenes rúddal. És teszem hozzá 24 vagyok. Szóval ha beállít egy 120kg-os állat aki 30-40es, akkor nem tartom annyira soknak azt a súlyt.
2014. ápr. 17. 14:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Hasonló tag volt mint Nasser el Sonbaty kinézetre.
2014. ápr. 17. 15:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Haver is nyom valami kék erősítő tabit, de azt mondta, hogy elképzelni sem tudja, ez mitől lett ekkora.
2014. ápr. 17. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
spenóttól, én mondom
2014. ápr. 17. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
haverod valószinű danázik.nem a legjobb döntés. a palinak meg van pénze minőségi szuris motyókra ,mert dolgozik vagy csinál pénzt.meg nyilván nem 3-4 éve edz.
2014. ápr. 17. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég finoman fogalmaztál, hogy nem a legjobb döntés.
2014. ápr. 17. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!