Ennyi kilóval lehet edzeni?
Figyelt kérdés
42 kiló vagyok és 158 centi, mindennap csak a hasizomra fordított kb. egy órát, nőtt is a hasizmom de egy idő után viszont azt vettem észre, hogy izomból fogyok. Próbálok többet enni, de ez nem mindig sikerül. Mostnában híztam kb. 2 kilót, de most hogy lebetegedtem és alig ettem a betegség miatt szerintem az is lement, gyorsan fogyó tipus vagyok, ha nem is akarok fogyni a sok testmozgás miatt elkerülhetetlen. Szerintetek mit csináljak vagy mit ajánlotok? 16/L2014. febr. 28. 11:40
1/2 anonim válasza:
Izmot építeni csak minőségi tápanyagokból lehet. Hiába eszel szemetet attól max elzsírosodsz.
2/2 anonim válasza:
Ne csak hasizomra eddz, felesleges egy órát hasazni, én kb 8 perc alatt be tudom égetni. Kajálj rendesen, ahogy kell, mindent kiszámolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!