Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy 13 éves gyerek hány...

Egy 13 éves gyerek hány kilóval tud egykézel bicepszezni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát ez függ attól, hogy sportolt -e előtte valamit és ha igen akkor mit...

Én például fociztam, de az nem erősítette a karomat így mikor először próbálkoztam egykezes súlyzóval bicepszezni 10 kilónál nem ment több, de még az is elég furcsán, dülöngélve sikeredett! Ráadásul akkor már 17 voltam.. Szóval szerintem egy nem túl edzett bicepsz 13 éves korban olyan 7-8 kiloval megerőlködik!

2011. febr. 14. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:

most meg fogod kérdezni az összes gyakorlatot?

mell pipa

bicepsz pipa

hajrá hülyegyerek

2011. febr. 14. 14:43
 3/10 bix ***** válasza:

a kérdés önmagában sem értelmezhető ha az ember járt már terembe súlyokat emelgetni...

szabályosan? a legtöbb kezdő jobban leng közben mint egy ingaóra... meg egyébként is. el kell kedzeni 6 kilóról aztán kiderül meddig tud felmenni... meg edzettségi szint, meg minden más beleszól természetesen. max 10 kilóra mondanám, de akkor már edzegetett mást is előtte, egy abszolut kezdő ilyen idősen 6-8 kilóval tolja szabályosan

2011. febr. 14. 14:48
 4/10 A kérdező kommentje:
én ugy tudtam h itt azt kérdezel amit akarsz de ha nem tetszik nem kell megnézni amúgy meg vigyáz kit hülyegyerekezel
2011. febr. 14. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
én 50 kilóval, és 12 és fél vagyok!!!!!
2011. febr. 14. 15:13
 6/10 A kérdező kommentje:
halod te enyire hülyének nézel 50 kiló? kitalálhatál volna valami hihetőbet
2011. febr. 14. 15:15
 7/10 anonim ***** válasza:
miért vigyázzak? :D:D:D:D
2011. febr. 14. 15:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Arra vigyázz mert a végén lecsap egy MHSZ könyvel :D
2011. febr. 14. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:

vigyázzunk, nehogymár szétcsapjon köztünk a karatekölyök.

Amúgy meg, megelőzve a többi ilyen hülye kérdésed: erre nincs séma, csak attól függ, mennyire vagy edzett.

2011. febr. 14. 17:08
 10/10 anonim ***** válasza:
13 évesen fölösleges még edzeni.Ha mégis,akkor ne nagy súllyal,hanem kicsivel,koncentráltan.Tanuld meg a gyakorlatok helyes kivitelezését előbb,olvasd el az alapismereteket és 1-2 év múlva rátérhetsz a normális haladóbb edzésre.
2011. febr. 14. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!