Ez most komplexia, vagy csak szimplán jól akarok kinézni?
Régen elég dagi voltam, most már átlagos, de még mindig van hasam. Viszont elég erős hasizmom is van, de a zsír kb 4-5 cm vastag. 2 hónapja edzek, fehérjézek, tartom a kaját, nem nagyon látom még az eredményét, persze tudom hogy hosszú idő, és én rááldozok 1-2 évet is, ugyanis imádom, heti 3x megyek, de mikor látok 1-2 olyan arcot akit nem nagyon csípek, vagy irigylem, akkor mindig ott van bennem, hogy na majd ha én is bikán fogok kinézni, és úgy megyek végig a suliban, és mindenki megnéz, és az jár majd a fejükben.: Ki ez a pali? De jól néz ki...
Szóval, eddzek tovább, és mikor már kellően nézek ki valahogy, elmúlik miután lesz önbizalmam, vagy ezt valahogy orvosoljam? Egyébként, senkivel nem szoktam arcozni, meg ilyesmi. Jómodorú kölyök vagyok, a balhékat kerülöm, nem nagyon mozdulok ki itthonról sem, mert (A) Nem igazán érzem jól magam a bőrömben, ezáltal lányokkal se nagyon ismerkedem. (B) Amiért edzek, és nem iszok a "barátaimnak" hitt emberkék le sem sz*rnak.
Hat az nagyon jo hogy edzel es javitani szeretnel magadon de en azt mondom hogy szerintem az onbizalmadon javitani kene.
Nagyon rossz hozzaallas ez hogy csak akkor leszel majd elegedett magaddal ha kockahasad lesz meg nagy izmaid, csak akkor leszel teljes, akkor majd lesz onbizalmad.
A lenyeg az hogy most is erezd jol magad a borodben, hogy legy megelegedve magaddal, de ez nem azt jelenti hogy nem javithatsz magadon, sot, mindig keresned kell a modjat hogy valamilyen teruleten javithass magadon, legyen az kondi, tanulas, munka. De ne azert csinald mert most szarul erzed magad amiatt ami most van hanem mert élvezed a dolgot.
nem múlik el,ezért ha összehozod akkor a dagi antiszoc helyett leszel egy izmos antiszoc és ugyanúgy tojnak majd rád mint előtte.
legfeljebb mivel feltűnőbb leszel jobban kitűnik majd hogy társasági analfabéta vagy.
ezért ezen a részén nem ártana dolgozni.
és nem azért szarnak le mert nem iszol,hanem mert frusztrált és antiszoc vagy.
Félig lehet,hogy igazad van, dolgozok majd rajta.
De az ivászatos dologban 100%-ban biztos vagyok. Amíg ittam, addig puszi pajtás, amikor mondtam h kimegeyk, de nem iszok egyből, fhúúú te beteg vagy, ez nem normális... De ilyenekkel nem is foglalkozok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!