100% WHEY PROTEIN* PROFESSIONAL, megfelelő tömegnövelésre? 16/f vagy eddig sima 100% WHEY PROTEINT ittam most akarok erre váltani, megéri?
Pedig igaza van #5-nek.
Aki olyan nagyokos, mint a kérdező és próbálja lemásolni #6 oltását, ráadásul tisztában van a dolgokkal, az hogy képes olyat kérdezni, hogy egy fehérje megfelelő-e tömegnövelésre? Nettó hülyeség a kérdés, így inkább meghúznám magam.
5.-s vagyok.
Nem azon van a hangsúly ,hogy milyen szót használtam ( szedsz vagy iszol )
Nem vagy tisztában a tömegnöveléssel , nem a kiegészítőn fog múlni , ha már ezzel kezded az régen rossz, mielőtt nem értenék hozzá 3 éve tudom miről beszélek .
hogy a kérdésedre választ adjak és megnyugtassalak.
Professional abban különbözik a simától ,hogy vannak benne emésztőenzimek , így ha érzékeny vagy az ilyen dolgokra nem fogsz a WC-n ülni pár perc múlva.
Ha váltani akarsz és nem a márkát akarod megvenni van ennél sokkal olcsóbb , ugyanilyen minőségű fehérje , annyi különbséggel hogy ízre nem olyan édes mint a 100%WP ,és nem dobozban hanem zsákban kapod meg a terméket.
[link] ---> Whey 80-t keresd az a tejsavó .
18/F
Reggelire mehetne zabos fehérje összeturmixolva + banán + egy kevés mogyoróvaj
Edzés után 30-40g fehérje rakj mellé még szőlőcukrot ( 50-60g ) ,hogy visszatöltsön .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!