Kukoricalisztet akarok most tömegelés közben meg diátánál is a sima liszt helyett fogyasztani. Lehet inni shakerben? Vagy csak sütni?
--gömb--
Én azt tapasztaltam, hogy nagyon nehezen emésztődik.
Nyersen tuti hogy nem szívódik fel belőle semmi.
--gömb--
Igen. Az relatíve könnyen emészthető, bár a zabot is érdemes hőkezelni fogyasztás előtt (más a zabliszt, és a zabpehelyliszt, utóbbi hőkezelt).
--gömb--
Lehet, persze, feltéve, hogy jól emészted a zabot, de ezt úgyis látni fogod.
A rizsben is 77% a ch.
A szénhidráttartalom fajtafüggő. A Naturás zabpehelyliszten 9% fehérje és olyan 72 % ch szerepelt. Másmilyet nem vettem.
Énis naturában szoktam venni.
A zebpehely lisztnek, akkor mennyi kb? mert neten mindent ír
--gömb--
Számold 70 %-nak, az egy jó irányérték. Pontosan úgysem lehet tudni, mivel mint írtam fajtafüggő, de még a termés minősége is számít. A rizsnél nincs ennyi ingadozás, ott eleve kisebb a fehérjetartalom, nincs nagy mozgástere a változásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!