Egy héten 6 napot akarok menni edzeni tömegelés szempontjából, a következő képpen?
mark86
ha úgy érzed több kell,nem a napokat kell sokszorozni hanem a súlyt és intenzitást növelni!
mindent maximálisan csinálok, a súlyt és az intenzitást és a szériát is.
de úgy érzem hogy 6 napot kell mennem a 3 helyett.
jó lenne vagy esetleg rontanék magamon?
mark86
gyanús nekem hogy valami mégse stimmel,na mindegy! kell a pihenő!!!!!
nézz olyan osztott tervet ahol minden napra jut egy izomcsoport és egy héten ne gyilkolj többször egyet!
de stimmel minden csak úgy érzem hogy kevés.
több kell.
arnold is úgy csinálta régen nem tudtad?
mark86
arnoldról elég sok mindent tudok a lényeg az hogy egy hülye bunkó paraszt volt!
de azért ne hasonlítsd magad hozzá se genetikailag,se kox,se kaja szempontjából!
nagyon rosszul van összerakva az edzésed. Mármint a 3 napos is, 6 nap teljesen fölösleges, mert pár hét alatt túledzed magad és pihenhetsz rá 1-2 hónapot.
Miért rossz: mert egy napon van mell és hát. Ezeket egy napon nem lehet megedzeni rendesen! A bicepsz és tricepsz pedig kevés egy napra. Ezeket kombináld össze, és növeld az intenzitást.
oké értem.
de a hat nap miért lenne sok mikor minden testépítő 6 napot jár edzeni.
miért lenne sok?
Mert te nem versenyző vagy, hanem csak hobbiból jársz edzeni. Tehát ne hasonlítsd magad hozzájuk, a versenyzői szint egészen más, és más dolgokat is követel.
Persze nem muszáj elhinni nekünk, tanulhatsz a saját károdon is :)
oké de miért ne lehetne 6 napot menni?
én is eszek amennyit tudok és indig tele vagyok energiával, sőt még tápkieget is szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!