Kondizom 3éve, Steroid féléhez szeretnék nyúlni, de szuri helyett szemes-hez. (napo, dana, stana, stb. ) Mit ajánlotok inkább tömegnövelés szempontjából? (kaja, káros válaszok nem érdekelnek)
Tömegelni legjobban a Danabol tömegel..... 25 ft szemje, 200 szem 1 kúra...
Stanazolnak 40 ft szemje, az inkább definiál, sűríti az izmot, illetve fogyaszt is jó kaja mellett a pozitív androgén mérleg miatt, mivel nem aromatizál.
Naposim: vagy 6 éve nem gyártják már a románok...
Utolsó választ köszönöm.
Danánál maradok, amiket írtam csak példának írtam, ezeken kivűl is ajánhatsz.:)
16:53 vagyok !
Én most szemes kúrán vagyok, 6 hét, stana + la-s metha....
Kúra 6 hetesre van tervezve.
Cél a 8kiló tiszta izomba !
De nem olyan egyszerű ám ez mint gondolod, lángosból nem lesz izom.
minimum napi 2g/tskg fehérje, és 5g/tskg szénhidrát, s ezt mind minőségi kajából illetve táplálék kiegészítővel pótolva.
De nem ajánlom ha nem értesz hozzá mert gondolom nem értesz a helyreállításhoz, clomid novadex hcg.... szóval inkább bele se kezdj.
Rám most 1 tápkieges izom tömegnövelő kúra kreatinnal hcg-vel no fokozóval 7 kilós tömegnövelővel + 4 kiló fehérjével, grammra pontosan belőtt kajálással hozott 5 kiló körül, minőségi izmot...Pont ezt spékelem meg most !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!