A kreatin monohidráttól lehet valami bajom? Káros a szervezetre a mesterséges kreatin?
AZ ELÖBBINEK MONDOM H ENGEM IS FOSAT MOSTANABA VALAMI DE NEM BIZTOS H A 100% CREATIN MONOHIDTARROL VAN MERT SZEDEK MELLÉ, JUMBO-T(SIMA),100%WHEY PROTEINT,ÉS mULTI pRO-T
2 NAPJA SZEDEM , SZTEM CSAK MEG KELL SZOKNIA A GYOMROMNAK, 3-4 NAP ALATT MEGSZOKJA UGY OLVASTAM , HA TEIS IGY JARTAL AKKOR NE ÁLLJÁL LE VELE
Állítólag a vesét eléggé kikészíti :)
A fosás egyébként a hirtelen megemelkedett fehérjeportól, vagy gigamennyiségű c-vitamintól is lehet (vitaminmixek).
Egyébként a monohidráttal van egy másik baj is. nagyon hamar felfúj ami jól néz ki, viszont ha nem szeded, akkor néhány hét alatt le is engedsz, ami elég hülyén néz ki. ráadásul nyáron sokkal jobban izzadsz tőle ( mivel megköti a vizet az izmokban). úgyhogy ha hosszú távon gondolkodsz, ajánlom inkább a kreatin foszfátot. Hatásában kábé ugyanaz mint a monohidrát, de nem fúj fel, csak nagyobb teljesítményre leszel képes.
Persze ha gyors és látványos eredményt szeretnél csupán, akkor jó a monohidrát is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!