Ez meg mi? Többi lent
Figyelt kérdés
Olvasd végig.
Mi ez?
Mit keres egy ilyen cikkba shop builder-en?
A végén még párkapcsolati tanácsokat olvashatunk a shop builderen.
A stílus alapján bunny írta a cikket.
Mit akar az kocsog, megváltani a világot?
Szerintem sok vásárót elűzött ezzel a cikkel.
2015. aug. 11. 08:54
11/15 anonim válasza:
Nen a csajoknak kell ez, hanem a kislányoknak... És ez nagy különbség...
12/15 anonim válasza:
Tudomásom szerint nem Bunny írta a cikket. Egyébként akit ennyire felidegesít, az szerintem is magára ismert benne.
Nem testépítésről szól, de arról írnak, amiről akarnak. Ha csak egy-két takony elgondolkodik a cikk után, már megérte kirakni.
13/15 anonim válasza:
Ez egy nagyon-nagyon jó cikk, szerintem elolvasom még párszor. Nem Bunny írta, szrt érdekelnek a vásárlók.
14/15 anonim válasza:
#2 Nyilván nem azokról szól a cikk, akik keményen dolgozva 5-ös átlaggal zárnak egy félévet valamelyik nevesebb szakon, és a szüleik fizetik a dolgaikat. Hanem a léhűtő hülyegyerek jelenségnek.
15/15 anonim válasza:
Elolvastam a cikket. 19 éves vagyok, most megyek főiskolára, mindig nyávogtam, hogy nincs pénzem kajára, ezért nem edzettem. De most kezd valami felvillanni, hogy inkább dolgozok főiskola mellett a végtelen gépezés és bulizás helyett és élek végre úgy, ahogy mindig is akartam. Nekem tetszett a cikk, nagyon elgondolkodok ezen a dolgon mostantól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!