Csak szerintem felesleges heti 5x lejárni edzeni?
Figyelt kérdés
Sok kondis ismerősöm erősködik, hogy heti 5x kéne lejárjak. Viszont én nem sok értelmét látom, 4 az bőven elég, normálisan szétbontom, de egy vállazás miatt nem fogok +1 napot lemenni például.nov. 25. 14:36
1/3 anonim válasza:
Felosztástól, volumentől, preferenciától, időbeosztástól, egyéni szempontoktól függ. Valakinek heti 2 edzésnap is elég, valakinek meg heti 6 edzésnap kell.
2/3 anonim válasza:
Igen, csak szerinted.
Tökéletesen tetted fel ezt az újabb csodálatos kérdésed, az egész világon, egyedülálló módon csakis szerinted felesleges heti 5x lejárni edzeni.
3/3 anonim válasza:
Heti 1-2 edzéssel nagyon jó formát lehet összehozni, szerintem teljesen felesleges 5ször lejárni. Én most heti egyet járok és izmosabb vagyok mint valaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!