Szerintek mik azok amiket felesleges megvenni?
Nálunk nem volt felesleges dolog nagyon, hasfájós babaként tökéletes volt a hinta is pl, játszószőnyegen is sokat nézelődött már egész piciként,ezeket szokták mondani hogy feleslegesek,van olyan baba aki nem szereti.
Az 50-es ruhák voltak feleslegesek mert 53 cm-el született, ja és a bébiőr/légzésfigyelő mert nem úgy terveztem eredetileg és vettem,de aztán köztünk alszik első naptól.
Popsitörlőmelegítő...
Ha nem ilyen elszállt dologra gondolsz, nekünk pl a babáknak való hajkefe tök fölösleges volt, nem volt koszmós, de azt meg előre ugye nem lehet tudni. Igaz azt be lehet szerezni akkor is, ha megszületett. Mondjuk én nem is vásároltam nagyon elszálltan.
Mi az Adamo hintával buktunk egy nagyot. Megvettük tartozékokkal együtt majdnem 30e forintért, és ha beleteszem akkor sír. Most már jóval elmúlt 1 éves, de még most sem használja. Ha nagyobb beruházásba fogtok bele, előtte inkább kölcsönözzetek.
Cumi, cumisüveg nekünk is felesleges volt. Kis ruhákból nem kell sokat venni, m gyorsan kinövi.
Nekünk a kiságy feletti zenélő forgó volt felesleges, nem mi vettük, úgy kaptuk. Jó alvó volt a kisfiam, ha meg nem aludt, akkor nem volt a kiságyban.
De ez is olyan, hogy nagyon sokan használják és szeretik.
Nekem második baba már. Baba olló. Olyan sz.r volt,ki is dobtam. Hintőpor se kell. Babakád is disz,kettő is. Viz hőmérővel a nagy játszik,bár játék célból lett véve amúgy is.
Mellszívó két hét alatt betojt...
Cumi is disz,bár anyós beszélt rá miután hazajöttünk.
Ruha is rengeteg. De azt mind kaptuk.
Ezek vannak ,amiket feleslegesen vettünk.
Ami az és nincs is. Pelenka kuka,törlő melegítő,mérleg,bébiör,légzésfigyelö,és biztos tudnék mondani még,ami nekem felesleges,másnak meg nem. Ágy feletti forgó sincs,bébikomp se lesz,etető cumi se.
Nekünk felesleges volt a textilpelus, mert soha egy csepp tej nem jött ki belőle, úgyhogy most portörlőnek használom, de ahhoz meg ugye drága.
Volt pár ruha is veszi amit nem igazán tudtam ráadni ugyanígy a kiscipők , de ezeket úgy kaptuk.
Később fürdetéshez vettünk ilyen ülőkét amit a nagy kádb kell rakni, azt utálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!