Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintek mik azok amiket...

Szerintek mik azok amiket felesleges megvenni?

Figyelt kérdés
Nalatok mik azok a baba holmik, amiket felesleges megvenni?
2016. nov. 9. 12:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
54%
Most akartunk babakádat venni.De,itt írjàk hogy felesleges.Ha nem babakádban akkor hol és hogy fürdetéttek a babát?
2016. nov. 9. 14:48
 22/26 Snorri ***** válasza:
13%

Szerintem ez inkább szülőktől függ, meg anyagi helyzettől. Nekem van egy barátnőm, aki kb semmit nem vett a gyereknek. :) Ruhákat, kiságyat örökölte, ennyi. Nincs járóka, pihenőszék, babafigyelő, drága játék, semmi! Neki nem volt mellszívó, semmit nem szedett, csak a szokásos vitaminját. Ami volt neki: régi, örökölt babakocsi, azt sem használják

autóba hordozó

kiságy

pár játék

ruha

hordozó

mérleget én adtam kölcsön

A gyerkőc boldog, most várják a kistesót. :)

ennyi, a gyerek jól van, boldog

2016. nov. 9. 16:00
 23/26 anonim ***** válasza:
13%

Rendes kádba fürdetem én. Mivek nem sokáig fürdik,igy nem szakad le az amúgy 4éve fájó hátam se. Van kettö kád,az erkélyen. Egyszerü az oka,amiért nem használom. Mosogépre tudnám tenni csak ha nem akarok hajolni,de akkor meg a gyereket nen tudom hová tenni hogy a törülközövel bevigyem a szobába. A nagynál akis kád volt használva,ott a fürdöbe nem volt fűtés,vödörrel be a kádba a viz a szobában.

Rugalmas kendö nagynál volt,utáltam. Most szövött van. Babakocsi a régi rossz már,az jobb volt,mert kicsi volt. Ez meg akkora...De amibt ül,veszünk pici kocsit,ez majd elökerül,ha a harmadik érkezik.

2016. nov. 9. 17:59
 24/26 anonim ***** válasza:
9%
Nagykádba. Egyszerűbb volt, bàr a hajolás fájt, de a bordàm megsérült, nem tudtam volna vizet hordani a szobába a babakàdba és ki /bàr ki a férjem vitte volna,max reggel-többműszakos munkarendben dolgozik/. A fürdő pici. De amúgy sem terveztem venni.
2016. nov. 9. 20:03
 25/26 anonim ***** válasza:
65%
Nekünk egy pici zuhanyzónk van, nem volt felesleges a kád vétel se a kád tartó. Ha nagyobb lesz majd nem használjuk a kád tartót.
2016. nov. 10. 12:47
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, végig olvastam! :) Mi kiskádat kaptunk kölcsön, kisruhákból sok maradt ránk, főleg 50-56-62/68-asok. A nagyobbak már jobban elkelnek szerencsére. Én kiegészitem még: megvettem a szőlőmagpárnát nem is használtuk jó formán..
2016. nov. 10. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!