Ez meg mi? Többi lent
Olvasd végig.
Mi ez?
Mit keres egy ilyen cikkba shop builder-en?
A végén még párkapcsolati tanácsokat olvashatunk a shop builderen.
A stílus alapján bunny írta a cikket.
Mit akar az kocsog, megváltani a világot?
Szerintem sok vásárót elűzött ezzel a cikkel.
"Te, szere..ncsétlen, hitvány kis fo
.s! Ha az apád lennék, addig döngölném azt a hülye fejedet, amíg akkorára nem dagad, hogy az a kur...va sapka rá nem megy többet."
Ilyet ír a gyerekről egy kép alapján.(Mi ez a stílus?)
Hát nekem már nincs kedvem rendelni egy ilyen színvonalú oldalról.
Nem vettem magamra.
Van igazság a cikkben, de nem a shop builderen van ennek a helye (ilyen stílusban.)
...
Amúgy meg, ha ezt a páva stílust igènyli a csajok, akkor ez van...tartani kell a lépést.Érdekes,hogy a páva "kocsogok" mellet mindig ott a csaj, míg egy "normális" gyereknek csak a bal, vagy a jobb keze magrad.
Én örülnék neki ha nem kéne napi 12 órát melóznom, hanem anyámék full pénzesek lennének és alám tettek volna mindent. Ehelyett még kajára sem adtak pénzt sulis korom óta. Jelenleg a meló miatt nem tudok edzeni sem.
Csak egy féltékeny ember írogat ilyesmiket. Még nagyobb féregség hogy az ilyen ember nem tud a saját dolgával törődni, és mindig a másik pénztárcáját nézegeti. Kinek mi köze hozzá ki honnan szerzi a pénzét.
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!