Napküzbeni alvás mennyire hasznos testépítőknek?
Figyelt kérdés
hasznos, igényli a test, vagy időpocséklás?
19éves vagyok 7-8órát alszom, és emellett mostanában napközben is 1-2órát mert elég fáradtnak érzem magam
2015. aug. 2. 18:50
2/9 anonim válasza:
Ha van nornalis kajad akkor hasznos,mert alvaskor termelodik novekedes hormon.
3/9 A kérdező kommentje:
Persze, rendesen eszem és azt amit kell, 2óránként kb mostanában
2015. aug. 2. 19:54
4/9 anonim válasza:
Ha így tudod kipihenni magad akkor persze hogy hasznos.
5/9 anonim válasza:
Hogyne. Naturalban az alvas az egyik legjobb baratod
7/9 anonim válasza:
Mint testépítőnek jól kell táplálkoznod és eleget kell aludnod. Legalább napi 8-9 órai egészséges pihentető alvásra van szükséged. A pihenés periódusában a regeneráció és növekedés történik. Ha valamilyen okból még sem tudod magad kipihenni, kialudni, egész nyugodtan ledőlhetsz aludhatsz napközben is, mert ez is hasznos lehet számodra. Ez felfrissít tégedet új erőt ad és felgyorsítja a fejlődésedet.
8/9 Szintiszoli123 válasza:
És 1-2 óra alatt eljuthat valaki abba az alvásfázisba, ami szükséges az anabolizmushoz szükséges hormonális folyamatok beindulásához?
9/9 anonim válasza:
Nem tudom gyerekek, ha lefekszek este tízkor, felkelek másnap hétkor, akkor hulla vagyok. Nekem le kell feküdni délután, mert igényli a szervezetem. Ha fáradt vagy, akkor aludj amennyi jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!