Mit tennétek a helyemben ha nemszeretném feladni azt amit
a legjobban szeretek?
Figyelt kérdés
Üdv.16 éves fiú vagyok.Most leszek kilencedikes.Vállalnom kellet diákmunkát hogy a megfelelő étrendet,kiegészítőket,kondi bérletet állni tudjam (szüleim nemtudnak finanszírozni).Reggel suli van ezért reggel nemtudok dolgozni délután nemtudok edzeni ha akkor dolgozok ezért este 22:00-06:00-ig dolgozok.De így nemtudom kialudni magam elég fáradt vagyok egésznap és suliba is majdnem elaludtam.Ti mit tennétek a helyemben? Nemszeretném feladni az edzést hisz ebben találom az örömöm és 2-3 év múlva amatőr versenyen is szeretnék indulni.Sulit semmi pénzért nem hagyom ott tanulni szeretnék.De ha a munkát hagyom ott nemtudom állni magamnak az edzést.Mit tegyek? Lassan testileg nemfogom bírni bárhogy beszélem be magamnak hogy bírnom kell mind ezt a célom érdekében.Nappal keveset alszok hisz edzenem is kell egy órát és tanulnom is másnapra.Fogalmam sincs mi legyen..
Én is csináltam így, hagyd a diákmunkát. Egyél amit tudsz, minél többet. A növényi tápanyagforrások olcsóak.
2015. júl. 29. 23:38
2/9 HarciCsiga válasza:
Aludj zobbet edz kevesebbet nem fogsz feltetlen jobban fejlodni a tobb edzesttol hagyd el a felesleges kiegeket
Ha vannak meloz delutan este aludj penteken menj es edz le meloutan este valami lazabbat pl mell kar egyutt elso gyakorlatban menj fel piramisban majd az osszes tobbit rakd szettekbe hogy gyorsan leporogjon ha eleg kemenyen es koncentralttan tolod vegig meg segit ia a fejlodesedben szombaton labazz le elso gyak ahogy penteken majd szetek vasarnap hat vall ugyan ugy ahogy a penteki edzes ment le
Ui:ne feledd nincs lehetetlen csak tehetetlen
2015. júl. 29. 23:42
3/9 anonim válasza:
Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér...
a testépítő versenyekkel bőven ráérsz akkor foglalkozni, ha már lesz egy szakmád amiből meg tudsz élni... már csak azért is, mert mire eljutsz odáig, addigra havi 50-60ezres kiadásod lesz csak a hobbidra... most meg elsődlegesen koncentrálj a tanulmányaidra meg edzegess...
2015. júl. 30. 01:20
4/9 anonim válasza:
Az a gond, hogy ha fáradt vagy, akkor nem bírsz tanulni. Sőt egy idő után edzeni se fogsz bírni. Hallgass Békára szerintem.
2015. júl. 30. 10:15
5/9 anonim válasza:
A tanulás meg nagyon fontos. Az legyen az első.
2015. júl. 30. 10:16
6/9 A kérdező kommentje:
Az edzést pedig folytatom de olcsóbb kiegészítőkkel és több kajával.
2015. júl. 30. 19:49
7/9 A kérdező kommentje:
Megfogadom a válaszokat és hallgatok békára :) A Versenyeket pedig akkor elhalasztom későbbre.Tanulni akarok :) köszönöm a segítőkész válaszokat. Bocsi nem küldte el az előbb*
2015. júl. 30. 19:53
8/9 anonim válasza:
Egyátalán 16 evesen milyen éjszakai műszakban dolgozhatsz legálisan???
2015. júl. 31. 16:38
9/9 anonim válasza:
Esetleg ha latszik rajtad hogy izmos vagy meg minden akkor adj fel hirdetéseket hogy vallalsz személyi edzést mitudom én 700 Forintért egy órára es akkor a munka es az életed egybe lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!