Hogy éri meg legjobban a csirkemell?
Figyelt kérdés
-tenyésztőtől véve egész csirkeként ami kb 400-600ft között mozog/db
-bőrös csontos csirkét venni
-mellfilét venni húspultból.
2015. jún. 26. 23:10
1/13 anonim válasza:
Amikor akciós a mellfilé akkor kell betárazni :D
2/13 A kérdező kommentje:
igen, csak elromlott a fagyasztóm:D
2015. jún. 26. 23:20
3/13 anonim válasza:
én egyáltalán nem vagyok híve ennek a csak csirkemellet együnk dolognak, undorító száraz vacak... a csirkehúsnak alapjáraton alacsony a zsírtartalma, tény, hogy a többi részének magasabb mint a melle, de abszolút lehet számolni vele... sokkal finomabb kajákat lehet csinálni, ha ott a csirke többi része is... és mellesleg olcsóbb egyben.
4/13 A kérdező kommentje:
egyet értek, én a combot még imádom.. az elején mikor nem voltam úgy anyagilag az első fél évbe csak combot ettem.. és nem volt baj
2015. jún. 27. 00:54
5/13 anonim válasza:
Nekem anyum a dealerem :-D piacon talált egy eladót aki 600-700èrt ad csirke apróhúst ami mell és comb elvétve mert nem válogatjàj agyon...sajna sokat kell tisztítgatni mert csak a csontot szedik ki viszont olcsó
6/13 anonim válasza:
szôval azt akartam mondani próbáld a cs. Apróhúst.
7/13 A kérdező kommentje:
nálunk az a baj a piacon hogy a piactéren van 4 húsbolt, és SENKI nem árul húst:/ :D
2015. jún. 27. 12:18
8/13 anonim válasza:
Százhúsz:
Mit gondolsz, azért mondod ezt mert régebben te is követted a csirkerizs f.aszságot, vagy általánosságban ez a véleményed?
Én személy szerint szeretem a csirkemellet (vannak ezek a papíros cuccok, azokkal elég finom), de ha túl gyakran enném tuti megutálnám.
9/13 A kérdező kommentje:
én napi szinten eszem. elkészítés kérdése. van hogy olajba sütöm, van hogy szárazon sütőpapíron, szoktam variálni a pácokat, mártásokat, volt hogy lasange-t csináltam belőle teljes kiőrlésű lasange tésztából, volt hogy fasírtot csináltam.. stb.. tudom hogy a száraz natúr fűszerezett csirkemell rizzsel az elfogadott, de szerintem lehet variálni
2015. jún. 27. 13:31
10/13 anonim válasza:
Tök jó, hogy finomabb, de nem vagy előrébb. Ár-érték arányban a csirkemell a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!