Diétában való pácolás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, két kérdésem is volna:
1. fagyasztva vettem nagy mennyiségben csirkecicit kb 2kg-os kiszerelésekben, napi 500g-ot fogyasztok ebből el, nem vagyok egy mester szakács... sőt. Ha be pácolom a húst akkor eláll a hűtőben 3-4 napig vagy megromlik? És itt kapcsolódik a második kérdésem, mivel pácoljátok a húst? mert a kókuszzsír az megszilárdul a hűtőben. Ötletek?
2015. jún. 13. 22:53
1/2 anonim válasza:
A bepácolt hús 2-3 napig simán eláll a hűtőben,én olíva olajjal szoktam pácolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!