Hogy éri meg legjobban a csirkemell?
-tenyésztőtől véve egész csirkeként ami kb 400-600ft között mozog/db
-bőrös csontos csirkét venni
-mellfilét venni húspultból.
#8 azért mondom ezt, mert bár sokfelé megfordultam az elmúlt 15 évben, de hivatalosan parasztgyereknek tartom magam, jelenleg ezen is dolgozunk testvéreimmel, hogy minden kajánkat megtermeljük, ha én húst eszem, az jó eséllyel saját vágás, az pedig nagy pazarlás lenne, ha csak mellet ennék.
amúgy igen volt idő, mikor csirkemellet ettem minden nap, pl mikor New York-ban éltem és spóroltam valamire és ki kellett hozni a napi kaját 30$-ból... ami nagy szó ám ott, mert Manhattenben, van ahol egy pizzázóban elcseszel annyit 1 étkezésre, amivel még csak jól sem laksz.
Kedvenc hobbim a főzőcskézés, minden napomat azzal kezdem, én személy szerint szeretem előző este kiszámolgatni a kajámat lefekvés előtt legalább lefárasztja az agyamat, reggel pedig frissen meg lehet főzni/sütni... elhiszem, hogy "finoman" meg lehet sütni a csirkemellet, de én ma lasagne-t ettem (eszek is majd még 5kor) és mégis minden alapanyag ki van számolva...
Persze ez most bolti darált hús, jelenleg nincs disznónk és valószínűleg többet nem is lesz, hacsak nem sikerül vennünk valami lakhelyünktől távolabb eső helyet nekik, mivel rohadt büdös lesz tőle minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!