Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez milyen? Naponta...

Szerintetek ez milyen? Naponta 2-szer edzek (súlyzók, fekvők, felülés, mindenű). És mind a kettő edzés után próbálok minél több fehérjét bejuttatni a szervezetembe.

Figyelt kérdés
Ez úgy néz ki, hogy naponta kb. eszek: 5db tojást (Tojásrántotta formájában),5 szelet csirkemell sonkát, és még jó sok tonhal konzervet.Szerintetek ez elég vagy inkább térjek át a Fehérje porokra, meg a fehérje szeletekre? Meg szerintetek mennyi idő alatt lesz látványos? Kb. már 1 hónapja gyúrok, de eddig nem nagyon ettem fehérjéket, ezt a fehérjés cuccot egy 3 napja kezdtem.

2015. júl. 31. 15:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én szerintem ennek így semmi értelme, hogy naponta kétszer edzel, mert fennáll annak a veszélye, hogy túledzés lehet a vége. Ha tényleg fejlődni szeretnél, akkor törekedjél arra, hogy osztott edzéstervet készíts magadnak. Például Hétfő Szerda Péntek napokra. Minden héten egy egy izomcsoportot dolgoz meg. Az étrenden is bőven van mit javítanod. Például, reggelire javasolnám a zabpehelyt fehérje porral és kevés lenmag olajjal. Aztán kihagynám a csirkemell sonkát ebből az étkezésből. Helyette csirkemellfilét halat fogyasztanám barna rizzsel párolt zöldségekkel, vagy zöld salátával. A fehérje bevitelnek naponta tskg 2g A szénhidrát bevitelnek tskg 3-4g kell lennie. Ezenkívül telített zsírokra is szükséged van. Gondold át az edzéstervedet, és a napi 5-6 étkezés tervedet is a fejlődésed érdekében.
2015. aug. 2. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!