Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyiből jönne ki az étrend...

Mennyiből jönne ki az étrend az én esetemben?

Figyelt kérdés

Testsúly: 135kg

Magasság: 175cm

Mivel ez nem tömény izom, hanem évek alatt felhalmozódott zsír így olyan étrendre lenne szükségem ami elsősorban lefogyaszt. Mellette súlyzóznék, így tehát izmot is szeretnék építeni azaz elkezdeni a testépítést is.

Az érdekelne, hogy milyen étrendet javasoltok.

Olvastam már a Szálkásító Étrendről is.

Az érdekelne hogy mit egyek, miből és mennyit, meg persze hogy mennyiből jönne ki a dolog?

C-vitamint és Multivitamint már kinéztem magamnak (Szentgyörgyi Alberteset).

2015. júl. 29. 15:25
 1/6 A kérdező kommentje:

Ezzel az étrenddel szemezek már egy jó ideje.

[link]

A csirkemell így havi 30000ft-ból meg lenne, a rizs olcsó, a brokkoli se drága.

Csak ez a Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional kerül sokba. Ez 5 kilós... de meddig elég?

[link]

2015. júl. 29. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Myprotein impact whey, az izesített 5 kilós 10essel olcsóbb. Most a de.myprotein.com-on pont 25% kedvezmény van fehérjére, így egy 5 kilós 48 euróba kerül, ez kb 15 ezer forint veszel még hozzá valamit vagy befektetsz még egy ilyenbe és ingyen kihozzák (esetleg összeállsz ismerőssel). Majdnem 2-t kapsz a sciteces árán.

[link]

Diétából inkább ilyesmit ajánlanék, az a kalória kevés egy 135 kilós embernek, mondjuk még ez is kevés, viszont énis 1600-1700 körül ettem mikor 105 kiló voltam és úgy mentem le a mostani súlyomra, 69kgra.

2015. júl. 29. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Pár dolog az étrendről amit küldtem: 1-2. étkezést összevonhatod nyugodtan, tojásfehérjelé nem kell bele, proteinporból mehet 40gr is, 5. étkezésbe g-bomb nem kell,itt is mehet 40 gramm por 6. étkezésbe mehet tonhal helyett nyugodtan csirkemell, és ahol a zöldség szerepel ott bármilyen zöldséget ehetsz ám helyette, nem kell pont azt. 700 deka csirkemellet vegyél, ezt oszd el 4 fele, ott edd ahol írja. Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed írj. Árba fehérjével együtt aztmondnám: 30-40 ezer között, attól függ mit,hol,mennyiért veszel meg.
2015. júl. 29. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson 1500 kalóriával fogyni, az rettenetesen kevés neked.
2015. júl. 29. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

de e mellé még olvasd el nyugodtan a Sárga kapszula című ebookot.

A cikk ír olyanokat, hogy 2gramm* testtömeg... az ilyen számításokat olyanoknak találták ki, akiken több izom van mint háj... nos a te esetedben a magasságoddal kb 50kg háj van rajtad minimum... egy 175 natural testépítő maximális súlya szálkás izomtömeggel 80-85kg, ha nagyon jó genetikája van.

nos, mivel te nem edzel, így nincs sok izomtömeged, tehát nyugodtan elhiheted, hogy minimum 50kg zsír van rajtad.

namármost, ez a zsír nem kér enni, szóval kezdetben nyigodtan számolhatod úgy az étrendedet, mintha 85-90kg-lennél, így aztán biztosan fogsz fogyni.

Ilyen súlynál rengeteg víz is van megkötve, így ha elkezded az étrendet, és a rendszeres testedzést, könnyen előfordulhat, hogy az első 1-2 hétben 10-15kg is leszalad rólad, viszont ez javarészt csak víz lesz... ez után lassulni fog a tendencia, ami nem is baj, mert be kell úgy lőnöd az étrendedet, hogy maximum 0.5-1kg-ot fogyj hetente, ugyanis, ha ennél gyorsabban fogysz, akkor a bőröd nem fogja tudni követni az iramot, és bizony rengeteg bőr meg fog maradni, ami elég ronda, ilyenkor leginkább már csak a szike segít rajta...

A Szentgyörgyi Albertes multivitaminok nem valami jók, rettenetesen túl vannak árazva, és alig van bennük cucc... sokkal inkább ajánlom pl a scitec mega daily one-t... hidd el, nem hülyeségből szedik azt a sportolók, amit a testépítő boltokban árulnak...

nos, hogy a kérdésre is adjak valamilyen választ... természetesen csak akkor kapsz rá választ, ha megtervezed magadnak az étrendedet és be is állítod magadnak rendesen...

ha megfogadod a tanácsom és úgy számolsz, mintha 90kg lennél, akkor:

100gramm barnarizsben dúrván 75gramm szénhidrát van

100gramm csirkemellben 25gramm fehérje

90*2=180

tehát én kezdetnek 2* es chval és fehérjével kezdenék.

az durván 250gramm rizs és dúrván 750gramm csirkemell.

30*250=7.5kg

30*750=22.5kg

drágább rizsek általában 400ft körül vannak/kg

a csirkemell 1400-1700közt mozog, tehát ha csak rizst és csirkét ennél, akkor havi 30-35000ft ből kijönne a kaja.

persze ehhez még hozzá jön egy rakat zöldség, de az nem túl drága.

+ zabpehellyel, fehérjeporral, stb stb-el ki lehet hozni olcsóbbra is /hó, de ehhez előbb meg kell tervezni.

2015. júl. 29. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
de persze nem garantált, hogy szükséged van ennyi fehérjére, de érdemes ennyiről indulni, aztán csökkentheted, ha úgy látod jónak.
2015. júl. 29. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!