Testépítő étrend, mennyiből mennyt, mennyiért?
1 napi kaja:
legalább fél kiló csirkehús
30-40deka rizs
10deka zabpehely
Egy fél kilós zabpehely a lidl-be 200 huf, azaz ebbol egy napi adag van vagy 40.- :D
Kilós rizs nem tudom mennyi, én tescos kilós főzőtasakosat szoktam venni: ~400.- körül, tehát ebből ez egy napra kb 2-300.-
A hús az igazán ami felviszi az árát a kajálásnak:
1kg csirkemell olyan 1300.- körül mozog - plusz minusz 1-200, így abból a napi adag hozzávetőlegesen 7-800.-tól indul.
Ez idáig 1000-1500.-.
Az edzés utáni turmix - ha tejsavó és dextrózzal nyomod:
Egy közepes kiszerelésű (2,26kg) fehérje általában 10-12.000 körül van (ha savó, az izolátumok drágábbak is lehetnek). Ezekbe kb 60-70 (20-25g-os) adag van, ebből azért edzés után a nagyobb embereknek lemegy kettő. Így a napi fehérjeturmixod 2-3 adag. (12.000/60)*3=600.-
Az összesen annyi mint kb 2000 forint egy napra.
Remélem nagyjából jól számoltam, de amúgy le is szrom :D
testsúlykilónként kb 10-15 forintból van meg, tápkieggel.
Csak alapok, semmi extra. húsok pl csirkemell, marha, ha csóringer vok, csirkecomb, pulykaapró, CHnak rizs, krumpli, kukoricadara, zabpehely, de eszek hüvelyeseket is heti fél kiló sárgaborsó, bab is megvan. ehhez jön még némi zöldség, gyümölcs, meg tejsavó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!