Testépítő étrend, mit tudtok ajánlani?
a hónap elején kezdenék el egy testépítő étrendet
amit 100% hogy veszek; 2230 grammos 100%Whey protein professional fehérje táplálék kieg.-et, 5 zacskó 1kg -s rízs-t , 3 kg csirkemell , és kukorica a rízshez illetve fűszerek , tojás, tej,
Mi kell még
lécives ne hurrogjatok le tudom hogy kell a fehérjét számolni testsúly*2gramm igyekszek is majd betartani
légyszives írjatok pár ötletet, Kezdő vagyok ! és igen utána olvastam neten forumokon, és a boudybuilder.hu-n is hogy mit kéne ennem és mennyit, fehérje és szénhidrát bevitel stb.. de várom az ötleteket ,tippeket, Köszi
amiket írtál rendben vannak, de nem ártana tudni, hogy mit vársz el az edzéstől, mi a célod vele? Fogyni akarsz, formálodni, izomzatot felszedni ezerrel etc...
De elősször nem ártana rendesen megtanulni elvégezni a gyakorlatokat lévén, hogy kezdő vagy nem pedig teletolni magad fehérjével és ehhez hasonlókkal.
Hali , régebb óta tolom az edzést a gyakorlatokat szabályosan csinálom:)
most januárba kezdtem el normálisan edzeni , és eddig normál kajával toltam, izmot szeretnék felszedni , és formálódni ha jól tudom ehez jó a sok fehérje bevitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!