Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyiből jönnék ki havonta kb?

Mennyiből jönnék ki havonta kb?

Figyelt kérdés

Végeztem jó pár számolást, de mégis megkérdezném, ki mennyire saccolja vagy éppen mennyiből jön ki havi szinten.

Jelenleg 74 kg vagyok 183 cm magasság mellett.

Célom egy amolyan 90 kg-os szálkás fizikum 10-12% testzsírral.

Jelenleg kb 25 ezerből kajálok.

2015. jún. 21. 10:25
1 2
 1/14 Tyler913 ***** válasza:
Bocs,de ez naturálon szinte lehetetlen cél. Egyébként odafigyelve,luxus cuccok nélkül mérettől függően 30-45 ezerből ki lehet jönni. Ebben a bérlet nincs benne.
2015. jún. 21. 11:57
 2/14 anonim ***** válasza:
85 kiló lehetsz legfeljebb. 25-30 környékére szerintem be lehet szorítani, de 40 ezertől nem hiszem, hogy feljebb kellene menni.
2015. jún. 21. 12:31
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha te 183 cm-rel 90kg akarsz lenni 10 % tzs-vel, akkor
2015. jún. 21. 15:56
 4/14 anonim ***** válasza:
*szorozd meg a pénz legalább 10-zel. Ugyanis gondolom tudod, hogy egy patikát magadba nyomhatsz egy olyan formához.
2015. jún. 21. 15:57
 5/14 A kérdező kommentje:
15%-ot csak el lehet érni vagy az is álom?
2015. jún. 21. 18:05
 6/14 Tyler913 ***** válasza:
El lehet érni 10%-ot is. Csak 90 kg nem leszel. Ehhez a magassághoz olyan 80-85 kg közötti súly elérhető adottságaidtól függően.
2015. jún. 21. 18:12
 7/14 A kérdező kommentje:
Kezdésnek olyan 4g/kg -os szénhidrátot gondolnék, mellé pedig 2g/kg fehérje menne.
2015. jún. 21. 18:46
 8/14 Tyler913 ***** válasza:
Ez teljesen jó,szerintem a legtöbb embernek elég. Arra figyelj még,hogy egyáltalán nem mindegy a szénhidrát minősége,sőt,az elosztása sem. Nagy része (kb. 80%) összetett legyen,a fő időpontok pedig reggel,edzés előtt és edzés után.
2015. jún. 21. 18:51
 9/14 A kérdező kommentje:

Az első és utolsó étkezésem (6.) valami túró/joghurt/zabpehely lenne. Köztes időkben csirkemell és hal lenne kombinálva, bár előbbi fehérjében dúsabb és olcsóbb is. Kapok cserébe 10dkg-t kb még. Zöldség egész jó áron megy itt a piacon. Emellett savanyúság és mirelit fedezné még a zöldséget. Rizs és durumtészta szénhidrát forrásnak.

Étrendemet vegyen 80kg-osra? Ez az a rész nem világos. Sárgakapszulát kiolvastam egy délután. :D

Érdekel a téma csak van még jó pár kósza kérdésem.

2015. jún. 21. 19:08
 10/14 Tyler913 ***** válasza:

Túró inkább estére (én tízóraira is eszem:),reggelire legjobb a tojás a zabpehely mellé. Lefekvés előtt meg nem kell szénhidrát,csak túró és slussz.

Az étrendedet az aktuális súlyodhoz igazítsd. Számold,mennyit eszel,és ha úgy látod,nem fejlődsz,ahhoz képest emeld a ch-bevitelt fokozatosan. Viszont számolj azzal,hogy naturálban a fejlődés lassú. Nem fogsz havi szinten kilókat nőni (max zsírban,azt meg minek). Ezért jobb a formát és a használt súlyokat nézni,amikor fejlődésről van szó,nem pedig a mérleget. Ha óvatosan tömegelsz,nem súlyban nem lesz nagy a változás,viszont minőségi lesz.

2015. jún. 21. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!