Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyiből jönnék ki havonta kb?

Mennyiből jönnék ki havonta kb?

Figyelt kérdés

Végeztem jó pár számolást, de mégis megkérdezném, ki mennyire saccolja vagy éppen mennyiből jön ki havi szinten.

Jelenleg 74 kg vagyok 183 cm magasság mellett.

Célom egy amolyan 90 kg-os szálkás fizikum 10-12% testzsírral.

Jelenleg kb 25 ezerből kajálok.

2015. jún. 21. 10:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget! Ha esetleg valami adódna még írok. Első egy-két hétre gondoltam még személyi edzőt is, hogy mutassa meg a szabályosságot.
2015. jún. 21. 19:16
 12/14 Tyler913 ***** válasza:
Az kimondottan jó ötlet. Sok energiát és időt megspórolhatsz vele. De lehet,hogy az első 1-2 hét nem lesz elég,hanem mondjuk kell egy hónap (nem tudom,lehet-e alkalomra fizetni az edzőt,én anno havonta fizettem).
2015. jún. 21. 19:18
 13/14 A kérdező kommentje:

Teremmel az a baj itt helyben, hogy sokan vannak nagyon. Havi 5-6 ezer a diák, gyalog 5-6 perc megközelíteni.

Gondolkodtam még a Gilda-n is, Móricz nekem közel lenne még. Busszal kb 15 perc alatt bent lennék. Több személyi edző is van ott, itt mindössze egy csávó van. Nincs nagy referenciája sem az oldalon...

2015. jún. 21. 19:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Most nézem emelték az árakat itt is, 8 ezer a diák. 20% kedvezménnyel meg 9600 a Gilda.
2015. jún. 21. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!