Egy 70 kilós embernek mennyiből jönne ki a testépítő étrend naponta?
Alsó hangon 1000 forint, de egy rendes étrendhez azért több kell. A testépítő tiszta élelmiszerek ár-érték arányban jobbak, de összességében drágábban jössz ki, mert többet eszel és rendszeresen. Vicces, de az átlag ember nem azért költ kevesebbet kajára, mert a szemét olcsóbb, ellenkezőleg a szemét kaják drágábbak, hanem azért mert az átlag ember NEM ESZIK. Ez kicsit félelmetes is egyébként.
Szerintem kéne egy fél kiló hús, ami eleve egy 700 forint, ehhez jön a rizs, zab, esetleg tojás vagy tejsavófehérje, lenmagolaj, még jobb, ha pluszba használsz halolajat is, zöldség, multivitamin, na meg sütéshez kókuszzsír stb... ezek nem olyan drágák egyenként, de összességében azért viszi a pénzt. Persze lehet spórolni, pl. kevesebb húst eszel, de egy bizonyos szinten túl szerintem nem érdemes csökkenteni a fehérjét, ez amúgy is igaz, ha viszont edzel, akkor 100-120g fehérje szerintem alap ehhez a súlyhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!