Mikor lesz szemmel látható eredménye az "életmódomnak"?
Sziasztok!
Teljesen kezdő ilyen téren vagyok! :)
21 éves lány vagyok, 168 cm és 58 kg. 2 hete vagyok szálkásító diétán és heti 3x edzek 2-2-2 órákat (1 óra súlyzós + 1 óra aerob). A célom az, hogy egyszerre fogyjak és izmosodjak.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mikor lesz látható eredménye a dolgoknak? (Már 1 hét után is tapasztaltam változásokat, pl. rengeteg narancsbőr eltűnt a combomról, fenekemről; van olyan nadrágom, ami kicsit bővebb a combomra...)
Köszi a válaszokat! :)
Barátnőm 5 kg-t adott le tőle és olyan formás, hogy rá sem ismertem a testére.
Miért lenne lehetetlen? Talán a világbajnok fekvenyomó személyi edzőm tudja, hogy miért így kajáltat és miért így edzet...
Mellesleg imádom, hogy ebben a kérdéskörben csak bunkó válaszokat kap az ember. ;)
fél év alatt már bőven lesz neki látszatja, ha rám hallgatsz, pár hetente lefényképezed magadat bikiniben, úgy a képeket végigpörgetve látod a változást magadon és az ad rengeteg motivációt...
az ilyen hang emberekkel meg ne foglalkozz, unatkozik a nyári szünet miatt, és nincs jobb dolga, mint itt beszólogatni az embereknek, meg kamu sztorikat kitalálni magáról és a kokszos múltjáról...
Kezdőként lehetséges a kettő egy ideig, a leányzó nyilván nem hű de nagy izmosodást akar fogyással együtt, de az jó, hogy edz már szálkásodás alatt is. Szépen megteszi, amit tud, tuti lesz látszatja. Hogy mikor és mennyi, azt nem tudhatom, annyi tényezőtől függ (és amúgy sem értek hozzá, az meg a másik).
Sok sikert! Gondolom, röviden fogsz szálkásítani, ilyen számokkal nem lehet olyan nagy felesleged, hogy edzéssel és rendes étrenddel sokáig tartson a dolog, hacsak nem vagy nagyon peches, mit tudom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!