Mondanátok jó edzéstervet 15 éves fiúnak?
Nagyon vékony vagyok és szeretnék egy kicsit edzeni. Kizárólag otthoni edzésre gondoltam, saját testsúllyal. Főleg a karomat (bicepsz, tricepsz), a mellkasomat, és a hasamat szeretném izmosítani.
Láttam két könyvet, a Fegyencedzést és a Meztelen harcost. Melyiket kéne megvennem? Ezen kívül milyen edzéstervet javasoltok? Köszönök mindent!
Olvasgasd át a Fegyencedzést. De ne vegyél benne mindent halálosan komolyan (se a más sportok csesztetését, se az író történetét). Ja és nem kell a legelső lépésektől kezdeni, nem vagy nyugdíjas.
Keress videókat youtube-on, szerezz minél több tudást mielőtt belekezdenél az egészbe.
Minden amire szükséged lesz az egy húzódzkodó rúd.
Én a helyedben először heti 3x teljes testes edzést kezdenék, néhány hét múlva meg mikor már kitapasztaltad a testedet, akkor összeállíthatsz heti 5 naposat.
Hogy csinálnád a heti 3/5-szörös edzést? Milyen gyakorlatok lennének benne?
Esetleg valami étrend? (175 centi, 55 kiló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!