Fájnak a térdeim, mit csináljak?
Figyelt kérdés
novembertől párilisig guggolásban feelmentem 60ról 110kg-ra, közben bement egy joint-x. Azóta szálkásítok és 100-zal guggolok, időközben csak igyekeztem zselatin is enni ha volt türelemem csinálni, szóval heti 1-2x. 2 hete szedek glucosamine500-at és MSM+vitaminCt (mindkettő biotökös) és komolyan mondom, hogy azóta fáj a térdem, mind a kettő, oldalt, belül a térdkalács mellett (vagy annak a szélén?) Mitől lehet? Jó futó cipőm van de alig járok futni is. A felhúzásom 120ról 110re csökkent április óta ha számít valamit a térdem ügyében...2015. júl. 20. 00:26
1/10 A kérdező kommentje:
Augusztustól átementi kajáláson leszek aztán szeptembertől tömegelés, menjen addig, akkor egy arthro guard vagy heavy duty kúra, dobzora írt adagokkal? Súlyokbol vissza (már megint) ?
2015. júl. 20. 00:34
2/10 anonim válasza:
Hiába csinálod x súllyal ha szr az egész.
3/10 A kérdező kommentje:
MIvel zökkenőmentesen mentem fel 110ig nem gondolnám, hogy a technikával lenne gond, de az is elképzelhető..
2015. júl. 20. 01:04
4/10 anonim válasza:
A technikádat egyszerűen tesztelheted.Odaállsz szemben a fal elé úgy hogy a lábujjad hozzáér a falhoz és guggolsz.Ha simán lazán és mélyen teljes mozgástartományban megy 20 db akkor jó.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. júl. 20. 01:17
6/10 anonim válasza:
2 hét izületvédő szedés az még nem sok a porcoknak. De nem is biztos, hogy izület fáj, hanem lehet szallag vagy izomtapadási hely is. Az biztos, hogy szálkásítás alatt sérülékenyebb lehetsz, mivel a szénhidrát megvonás vizet köt von el a szövetek közül.
8/10 A kérdező kommentje:
Igyekezeztem odafigyelni a megfelelő hidratációra és nem azt vártam, hogy rendbehozza a térdem hanem megelőzés miatt kezdtem el szedni két hete az ízületvédőt és azóta fáj, de szerintem rájöttem... 3 hete átrendeztük a szobát és most másik asztalnál ülök, ami alá pár centi híján nem fér be a lábam, ha simán leteszem a talpam igy minidg előre kell tolni a térdem, hogy 30°ot zárjon be a lábszáram a padlóval és ezt feszítem be minidg ilyen-olyan variációkban meg így hintázok, eddig meg tök kényelmesen elfértem a másik asztal alatt....
2015. júl. 20. 11:47
9/10 anonim válasza:
Ha sokat ülsz annál az asztalnál akkor persze, hogy emiatt is fájhat.
Pl. erősen terhelt könyökizületre sem szabad sokat rákönyökölni. A térdizületnek is fontos a kényelmes tartás. Hosszú autóúton is meg tud fájdulni a térd attól, hogy ha nem lehet kinyújtani a lábat.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen itthonról dolgozok gépen, egésznap itt ülök kivéve amikor edzés van. Kivettem a fiókot, 10-ed annyira se érzem a térdem mint tegnap ilyenkor... Vicc miken múlnak a dolgok..
2015. júl. 20. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!