1-2 hónapa fájnak a térdeim és térdszorítót veszek fel minden edzésre. Ez használ is de azt mondta a kosaras társam hogy ne hordjam mert tönkre teszi a térdszalagokat. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 09:32
1/3 amélia válasza:
Van benne igazság, mert pont most néztem jutyubon webdokis videót, és ott mondta a dokinő, hogy az se jó, ha leszorítjuk az inszalagokat, vagy miket, mert akkor nem tudnak mozogni rendesen.
Nekem is fáj a bal térdem, kb 2-3 hónapja, hordok térdszorítót spinningre, futáshoz, de nem mindig, csak ha úgy érzem szükséges.
Szerintem érdemes lenne majd inkább elmenned ezzel dokihoz, vagy gyógyszertárba kérni rá valami készítményt:)
2/3 anonim válasza:
ha tönkre nem is teszi,de csökkenti az ízületi munkát,vagyis tovább gyengül,még nagyobb különbséget létrehozva.
ha nincs konkrét elváltozásod,akkor csak az ízület gyenge,amit saját súlyos edzéssel rendbe lehetne rakni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen! :) megy a zöld pacsi
2012. ápr. 10. 13:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!