Ha napi 650 kitörést és 650 gugolást csinálok mennyi idő míg látom a változást? És mennyi idő hogy "ugymond" tökéletes legyen?
Ne vezessétek már félre. Kérdező, ahhoz, hogy fejlődj fokozatosan növelni kell a terhelést. A minden órában 50 guggolástól meg egy jó kis túledzést kapnál. Azt szoktam mondani, hogy a normál standard szerint nincs túledzés, de ha valaki minden órában annyit guggol, hogy besavasodik, annak semmi értelme. Az izomláz sem mindig egyenlő a fejlődéssel. nekem szinte sosincs izomlázam, azonban mégis szoktam fejlődni.
Olvasd el a Sárga Kapszulát és végezz súlyzós edzést heti 3x. Kezdőknek átmozgató edzéstervet ajánlanék egy 3 hónapig, utána A-B-A, B-A-B bontás menjen, majd egy év után áttérhetsz osztott programra, ha szeretnél.
Étrend is kellene, mert az izomépítéshez megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyag kell. A szálkásításra megint csak ez vonatkozik. De ha elolvasod a könyvet, akkor mindenre megkapod a választ. A bohócokra meg ne figyelj.
Az egyetlen dolog, amit ezzel elérhetsz, az egy sérülés vagy egy húzódás. Ennél sokkal kevesebb idővel és energiával, de rendes súlyos guggolással tudsz csak rendes eredmény elérni.
24L
Nem vagy te egy kicsit maximalista????
Ez k.sok lenne,hülyeség.
ez majdnem olyan jó módszer, mint az, hogy 1-el kezded, és minden nap 1-el növeled a számát :)
(amúgy hallgass a többiekre, ez nem jó módszer :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!