Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki tapasztaltabb tudna...

Valaki tapasztaltabb tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Hali, 16 éves fiú, 86 kg 182 cm magas , egy hete elkezdtem gyúrni ,napi 1-1,5 óra gyúrás + néha úszás ! napi szinten eszek húst + vettem 1 kg JUMBOt ami kifejezetten (tömegnövelő) mint éppenséggel fehérje , azért én nem a megszokott 220g/ adag hanem csak 100g/ adagban iszom és nem minden nap !! valaki tudna segíteni hogy lenne ez jobb meg valami nekem való edzéstervet !

2015. júl. 8. 21:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Na szóval, akkor a tények: a táplálékkiegészítők "káros hatásai" nem léteznek sem 16 éves korban, sem 22 éves korban és stb. ez tévhit. Szedd nyugodtan a Jumbot edzés után 3 kanál+ 1/4 ha jól tudom. de ha elosztod 2 adagra, azaz majdnem 2x2 kanál. az egyiket edzés előtt 45 perccel étkezés után. a másikat pedig edzést követően rögtön és utána eszel 45 perccel, ha megittad a jumbot. Minden nap ihatod. Pihenőnapon is, de akkor szerintem reggel vagy bármelyik étkezés helyett pl. délután 2-kor esetleg étkezés után, ahogy jól esik, de fel kell rá készülnöd, hogy zsírosodni fogsz mellette. Mivel fiatal vagy, de ez nem kifogás a szabályos kivitelezésre a gyakorlatoknak, akkor is kifejezetten figyelned kell rá. Még fejlődésben van a szervezeted. Húst reggelire ne egyél és vacsorára lehetőleg túrót. Napközben mehet a hús, de csináld változatosan (marha,hal... lazac vagy tilápia) pulyka stb. Cukrokat kerüld el messzire és minden étkezésed rizs,csirke,brokkoli vagy egyéb zöldségekből álljön napközben, 3-4x. 2 óránként. Edzéstervet bodys oldalakon találsz, leírtam tömören a dolgokat, remélem tudtam segíteni:) még annyit, hogy reggelire tojásfehérje zabpehellyel vagy zabpehely turmixal, mogyoróvaj ilyeneket ehetsz. olvass sokat a témában, ha van időd
2015. júl. 8. 22:02
 2/11 anonim ***** válasza:
de ,ha jól értelmezem neked nem célod a tömegnövelés és fogyni is szeretnél? mert akkor a hadi terv egészen más... kardiós edzéseket is kell végezned a súlyzózás után és diéta.
2015. júl. 8. 22:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Én csak jól akarok kinézni, csak nem tudom hogy csináljam , átlagosnál kicsivel izmosabb külső :3
2015. júl. 8. 22:49
 4/11 Musclemore ***** válasza:

Mi folyik itt?

Tömegnövelőt csak edzés után!!!

Nagy a sötétség, olvasd el a sárga kapszulát!(töltsd le, ingyenes, sokat fogsz tanulni)

2015. júl. 8. 22:50
 5/11 A kérdező kommentje:
kösz kösz
2015. júl. 8. 22:56
 6/11 anonim ***** válasza:
#1 Hát igen, reggel Jumbo, délben Jumbo, este Jumbo. Gyönyörű cukorbetegség lesz!
2015. júl. 9. 09:11
 7/11 anonim ***** válasza:

I`m Scitec Nutrition: A Jumo azt jelenlti erős, azt jelnti izmos! Csak a jumbo!! Nehogy abbahagyd mert összeeresztesz! A Vörös Zoli is támogatja!!!!

Amúgymeg Sárga Kapszula!!

2015. júl. 9. 10:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen-igen sárga-kapszula :D csak nem tudod elfogadni a tényt, hogy más lehetőségek is vannak a te véleményeden kívül. Én napi 4x ittam tömegnövelőt és sem cukorbeteg, sem dagadt nem vagyok.
2015. júl. 9. 15:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Az nem gond hogy a Jumbot nem 220g/ adag és minden edzés után , hanem 100g/ adag és heti 2x !
2015. júl. 9. 15:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem sok értelme lesz. Ha fogyás a célod, akkor ne jumbot igyál, hanem izolátumot. Am, ha minden edzés után iszol 100g jumbot, sőt pihenőnapon, akkor se fogsz elhízni.
2015. júl. 10. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!