Egy tapasztaltabb kolléga átnézné ezt az étrendet?
66 kg vagyok és 173 cm, kb 3 hónapja edzek otthon, de most tudom megengedni magamnak, hogy odafigyeljek a kajára és vehessek egy bérletet is.
Esetleg a fennt látott kiegészítők helyett ha tudtok egy gazdaságosabb / jobbat akkor is hálás lennék!
Köszönöm a válaszokat előre is, szép estét!
Szar, ahogy van.
1. Reggel nem tömegnövelő, fehérje kell a zabhoz!
2. Tömegelésnél tök felesleges az amino.
3. Edzés után kell ch a fehérje mellé.
4. Este főleg nincs tömegnövelő.
Hát ez katasztrófa.:) Max gain?? Ne viccelj már. Az egy cukorkupac. 9% a fehérjetartalma, nem jó semmire.
Csak edzés után igyál tömegnövelőt, de normálisat, pl mhn gainer, volumass 35, stb, amiben van fehérje is. És nem kell estére már egy vagon cukor, pláne nem szilárd kaja mellé.
Reggel protein + zabpehely, majd napközben csirke-rizs-zöldség. Edzés után tömegnövelő (vagy jobb külön venni proteint és ahhoz tenni 50g gyors ch-t, pl maltodextrint). Rá 4 percre szilárd kaja, pl megint hús-rizs, és este még sovány túró.
köszönöm válaszod.
Reggelinél akkor a tömegnövelőt cseréljem csirkemellfilére, illetve edzés után toljam a tömegnövelőt a whey protein mellé?
Edit:
Akkor átírom a tanácsokat olvasva, köszönöm mindenkinek!
Teljesen jó reggel a zab mellé a csirkemell filé, de még jobb lenne(és még ehetőbb!) valami gyorsabb és a zabhoz ízben jobban illő fehérjeforrás. Pl.: fehérjepor.
De maradhat a csirke is, csak egész nap azt eszed, reggelire én egyáltalán nem kívánnám, meg lassabb a felszívódása.
Edzés után jó lehet, ha a tömegnövelőt(amit felfoghatsz akár gyors ch-nak is) kevered a fehérjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!