Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tapasztaltabb kondisok tanácsá...

Tapasztaltabb kondisok tanácsát kérném?

Figyelt kérdés

A felállás a következő:

Jelenleg 73 kg vagyok, 185 cm magas. Szeretnék egy kis tömeget felszedni, 8-10 kiló a cél. Konditerembe egyelőre nem szeretnék járni, otthonra viszont van pár cuccom amivel (szerintem) lehet kezdeni valamit.

Nagyon nehezen fejlődő (ektomorf) alkat vagyok, sosem voltam elhízva, mindig inkább vékonyka gyerek voltam. Elsősorban abban kérnék tanácsot, mit/hogy edzzek, mit/hogy/mennyit/mikor egyek. Heti max 3 edzés fér bele, elsősorban délután vagy este. Azt már most jelezném, hogy nem tudom magam degeszre tömni, mert szinte 100% hogy kihányom. (ezalatt azt értem, hogy ha többet erőltetek magamba mint amennyire éhes vagyok). Nem a brutál izmosodás, illetve az akkora karok növesztése a cél, hogy már ne tudjak mozogni, csak egy egészséges fizikum. Ha 8 kiló feljönne, én lennék a világ legboldogabb embere....

Ha sikerülne magamból egy ilyet kihozni, mint ebben a klipben látható "úszómester", azzal maximálisan elégedett lennék.

Ja, és nem nagyképűségként, de a pénz semmilyen téren nem akadály.

2014. okt. 16. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Nem akarsz terembe járni

Nem akarsz "sokat" enni

És mindezzel 8-10 kg (izmot?) akarsz

Gratulálok, sok sikert jósolok neked ebben a sportban:)

2014. okt. 16. 20:38
 2/5 Musclemore ***** válasza:

Olvass!-Sárga kapszula(könyv,ingyen letölthető), Bodybuilder alapismeretek-googleba.

Nem lehetsz túl izmos szteroidok nélkül!

8kiló felszedéséhez 1év kell!

Heti 3edzés elég, 1-2hónapig átmozgató:

Teljestest edzés de ne túl keményen, mert ~2nap van regenerálódni.

Addigra már lesz egy kis tapasztalatod, és kezdhetsz osztott edzéstervbe.

Kaja:naponta 2gramm*testtömegkg fehérje(130-140gramm te esetedbe)

6gramm*testtömegkg szénhidrát(~450gramm szénhidrát)

1gramm*testtömegkg zsír(70gramm, ennek fele telített)

Fehérjeforrások:hús,hüvelyes zöldségek,proteintápkieg, tejtermékek

Szénhidrát:rizs,zab,zöldségek

zsír:olajos magvak

Olvass-sárga kapszula, builder alapismeretek és ne félj, hogy túl izmos leszel, az nem lehetséges, mint mondtam ahhoz 1év kell hogy 8-10kiót felszedj.:)

2014. okt. 16. 20:45
 3/5 Musclemore ***** válasza:
És otthon is lehet rendesen edzeni, 2egykezes súlyzó(nem árt ha pakolható pl. 5-25kg ig), húzódzkodó/arra alkalmas cucc, tolódzkodó/vagy arra alkalmas cucc.
2014. okt. 16. 20:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Vannak egykezes súlyzóim, menetes végekkel, tehát pakolható. Van fekpadom, dönthető pozitív irányba, van húzódzkodóm, tolódzkodóm 8igaz ez széles fogású), és van csigás kondigépem (alsó és felső csiga, lábgép, stb)
2014. okt. 16. 20:52
 5/5 Musclemore ***** válasza:

Bővensok.:)

Kezdj átmozgatóval, minden izomcsoportra 1-2gyakorlat heti 3x-nézegess edzésterveket.

2014. okt. 16. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!