Csajoknál tényleg ennyire számít a kinézet, mint a kondisok hiszik?
Szerintem ez így van ahogy leirtad. Nekem kocka hasam van.vagy nagyon tetszik a lanynak,vagy már majdnem hogy elitelnek.Magamból kiindulva nekem nemfontos hogy a baratnom sportoljon és hogy tökéletes alakja legyen.szoval egyet érték veled.
De azt se feledjük hogy egy lány 100szor könnyebben fog magának pasit,mint fordítva.Inkább leszek sportos,izmos mint gilisztas alultáplált valaki:)
A kockahasra csak mint egy jó diéta és szálkásitás utáni végeredményre tekintek, ami még messze van számomra, a lányok véleményére meg nem szabad adni mert simán diszb..it csinálnának az emberből :D
én szeretem ezt a sportot, imádom a gyakorlatokat csinálni, edzést, kaját megtervezni, anno az alkoholizmusból húzott ki engem ez a dolog, szóval nekem többet jelent annál hogy feszitsek vele a discoban.
A szexrovat okosai (akik még életükben nem értek hozzá nőhöz) szerint csakis a külső számít, semmi más. Ja, meg a pénz. És azok nem gyórósok, szóval ez nem 'gyúrós' privilégium.
Sokaknak van igénye egy jól kidolgozott testre, és ha nem is azon múlik a dolog, de csak jobb egy jó test, mint egy rossz, nem? Persze az elsődleges a megfelelő személyiség, de ha az megvan, akkor már lehet foglalkozni a testtel is, hogy mindkét területen jók legyünk. Ez érvényes a nőkre is. Én úgy tartom, hogy ha van egy jó párkapcsolat, akkor semmi értelme makacskodni, hogy "leszarom magam, de ígyis fogaggggyá el!!!", hanem érdemes tenni érte, hogy a másik a testünkben is kifejezett örömét lelje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!