Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kondisok és a focisták nem...

A kondisok és a focisták nem bírják egymást?

Figyelt kérdés
Csak mert a Facebookon ilyen gyúrós oldalakon mindig b*zinak hívják őket.Amúgy engem egy csomót piszkálnak iskolába,amiért nem tudok focizni tesin.Pedig nekem az alkarom vastagabb,mint a felkarjuk.:D Szóval okos gyerek volt,aki elkezdte szidni őket.Ki volt az?

2014. ápr. 6. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt okos gyerek, az ilyen idióta hozzáállás miatt létezik ma olyan primitív dolog, mint a rasszizmus.

A focistákról általánosságban nem lehet meghatározni semmit, mert egyáltalán nem lehet egy kalap alá venni azokat, akik a labdát kergetik ugyanúgy, ahogyan van a koxos gyökér, aki vajas kenyeret eszik danabollal, meg van aki évtizedek óta naturálban edz. Nem kell általánosítani, nem kell leb4zizni a másikat és akkor kevesebb atrocitás ér téged is.

2014. ápr. 6. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem volt okos gyerek, az ilyen idióta hozzáállás miatt létezik ma olyan primitív dolog, mint a rasszizmus.

A focistákról általánosságban nem lehet meghatározni semmit, mert egyáltalán nem lehet egy kalap alá venni azokat, akik a labdát kergetik ugyanúgy, ahogyan van a koxos gyökér, aki vajas kenyeret eszik danabollal, meg van aki évtizedek óta naturálban edz. Nem kell általánosítani, nem kell lebzizni a másikat és akkor kevesebb atrocitás ér téged is.

2014. ápr. 6. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:

A focistákról általánosságban nem lehet meghatározni semmit, mert egyáltalán nem lehet egy kalap alá venni azokat, akik a labdát kergetik ugyanúgy, ahogyan van a koxos gyökér, aki vajas kenyeret eszik danabollal, meg van aki évtizedek óta naturálban edz. Nem kell általánosítani, nem kell leb4zizni a másikat és akkor kevesebb atrocitás ér téged is.

2014. ápr. 6. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok önmagamnak, hogy 3x küldtem el ugyanazt, bocsi, hogy a 3 válasz(upsz, már 4) láttán megörülsz, közben csak klónoztam a saját hülyeségemet 2x.
2014. ápr. 6. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:

A primitív emberek nézik le a sport miatt a másikat.

Barmok és puhapcsök mindenhol vanbak.

2014. ápr. 6. 23:07
 6/7 anonim válasza:
Ja :)
2014. ápr. 7. 00:15
 7/7 Dogmatix91 ***** válasza:
90%
Én elmondom, hogy mi a bajom a focistákkal. Mire fel keresnek több millió forintot/eurot? Kergetnek egy labdát 2*45 percen át, ha belő egy gólt akkor agyonsztárolja magát. Hol a sport iránti alázat? Győri vagyok, így látom, hogy milyen életkörülmények között élnek ezek a "sportolók". A seggük alá rakják az Audikat, meg kapják a nagy pénzeket (persze euroban). Befizetik őket hidegterápiára (nagyban segíti a regenerációt) és a gyökér gyerek térden állva könyörög, hogy ne kelljen bemennie, mert hideg. Nem köpködöm meg a focistákat, nem is szoktam őket nyíltan szidni, de megvan róluk a véleményem. Persze vannak kivételek! Rengeteg jóarc focista van, de sajnos még több amelyik ilyen önimádó szánalom. Minden állam pumpálja a pénzt a fociba, de az olyan sportteljesítményeket nem díjazzák, amik kb. emberfelettiek. A világ első 30szoros Ironman versenyén az első 2 helyet magyar szerezte meg! Ez azt jelenti, hogy 30 napon keresztül, minden áldott nap 3,86km úszás, 180,25km kerékpározás és egy maraton (azaz 42,2km) futás! A nevezési díj nem volt kevés, és az első tudod mit kapott? Egy műanyag plakettet, meg talán egy érmet. Sportolni nem a pénzért kéne. Nem vagyok annyira otthon fociban, de a 2000es évek körüli Brazil válogatotton lehetett még látni, hogy szeretnek focizni és nem feltétlenül a pénzért kergetik a bogyót. Bocs, ha kicsit hosszú lett.
2014. ápr. 7. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!