Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 14 éves vagyok és egy kicsi...

14 éves vagyok és egy kicsi "izmot", alkatot szeretnek magamnak. Többi lent! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Na én egy 170 cm-er magas 50kg-s fiúka vagyok, 14 éves. Nem vagyok valami túlfejlett, sőt szőr nincs a lábamon és a hangom se valami félelmetes.. Itt a nyár és valami kis alkatot akarok, momdjuk alkatom van mert focizok, kapus vagyok, de azt szeretném, hogy ne szégyelljem magam egy trikóba... Ne gondoljatok konditeremre vagy ilyesmire csak hogy pl mit ne egyek,egy nap hány fekvőtámasz felulés stb. Amugy nem vagyok az a tul vekony szerencsetlen jol megy a fekvő, szabalyosból hogy orrom leér 10-15 megy..:) Csak egy kis alakot szeretnék valami test szerüt.

Örulnék a normális válasznak

Mit csinaljak??

2015. júl. 7. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Olvass a témában, mert nagy a sötétség.

Google-ba írj be 3 szót:

- alapismeretek

- sárga kapszula

2015. júl. 7. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Hogy azt a szar könyvet minden hülye ajánlgatja mint valami Bibliát az azért már nevetséges...
2015. júl. 7. 23:51
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
sima kis fekvőtámaszokkal nem fogsz sokat elérni. Nyilván valamennyire fejlődsz de az kevés lesz és 1 idő után nehezíteni kell mert megszokja a szervezeted. De ha semmikép nem akarsz konditerembe menni akkor olvasd el a fegyencedzés c. könyvet. Ebben találsz gyakorlatokat és edzésterveket is.
2015. júl. 8. 08:57
 4/5 - palilaci - ***** válasza:

" Hogy azt a szar könyvet minden hülye ajánlgatja mint valami Bibliát az azért már nevetséges..."

Az alapok kb benne vannak meg szerintem senki nem fog regényt írni arról, hogy mi az a regeneráció és miért kell a fehérje stb. Minek amikor abban le van írva tömören, közérthetően?

2015. júl. 8. 09:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi válaszokat:)

Utána nézek annak a könyvnek!

2015. júl. 8. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!