Kreatin feltöltés 7 napig naponta 22g?
Figyelt kérdés
Ezt a 22 grammot elkell osztani egy napra, vagy többször kell bevinni 22g -ot? :D
67kg vagyok.
2015. júl. 5. 23:15
1/9 anonim válasza:
Szerintem fölösleges feltölteni, használj napi 5 grammot míg el nem fogy, egyébként 22 grammot kell elosztani egy napra egyértelmű.
2/9 anonim válasza:
hogy jött ki a 22gr a 67 kgd-hoz?
3/9 A kérdező kommentje:
De felszeretnék tölteni. És ha megvan a 7 nap 22g feltöltés, utána szinten tartás 10-11g amíg el nem fogy jó lesz? Elméletileg jónak kéne lennie. Vagy ez nagyon értelmetlen és szar?
2015. júl. 5. 23:20
4/9 anonim válasza:
Nem hülyeség a feltöltés.Tapasztalatból mondom, mivel én és ismerős köröm is így ittuk. Feltöltés után érződik a változás.
5/9 anonim válasza:
Anélkül is feltöltődnek a raktárak, csak lassabban és nem lesz bőr alatti vizesedés.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Azonban érdekelne hogy a feltöltés 22g 7 napig és utána szintentartás 10-11g jó lenne?
2015. júl. 5. 23:55
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. júl. 6. 00:45
9/9 anonim válasza:
Nem hülyeség a feltöltés, de én szinten tartásnak 5g-nál többet nem szednék naponta.
Nem mondom hogy tapasztalat, mert annyira régóta nem használom (6-7 hónap), de a legtöbb helyen azt olvastam, hogy az 5g is kicsit több mint ami szükséges naponta mert valami 3,5-3,7g lenne az optimális.
Bajod persze nem lesz a 10g-tól sem csak gyorsabban elfogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!