Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Shop builder oldalán a kreditv...

Shop builder oldalán a kreditvadászaton miért nem jegyzi hogy elolvastam egy cikket?

Figyelt kérdés
van ez a 3000 kreditért egy feladat ahol minden nap egy hétig olvass el egy egy cikket, de tegnap óta csinálom és nem jelöli be hogy elolvastam, mit csinálok rosszul? hogy kellene akkor?

2015. júl. 5. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Belépve ha a kommentekig legörgetsz a cikknél akkor be szokta venni, esetleg próbáld meg másik böngészővel. De amúgy eléggé friss még ez, lehet csak "bétában" van, nekem is elő szokott fordulni, de nem kell vérszemet kapni ez nem csak átmeneti kreditvadászat, nem?
2015. júl. 5. 11:52
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi, biztos nem átmeneti :)
2015. júl. 5. 12:40
 3/3 Klanwarrior ***** válasza:

Nekem dettó ugyan ez van. Hetek óta minden nap az oldalt böngészem és 0/7 van :D

Véleményt is írtam már van 5-öt és 2-t fogadott el.. Videóból is 20-30-at megnéztem, mióta elkezdtem a kreditvadászatot és 3/5-nél jár xD

Remélem, hogy kijavítják majd egyszer:)

2015. júl. 5. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!