Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rajtam kívüli hölgyek! Fenekre...

Rajtam kívüli hölgyek! Fenekre hogyan edzetek?

Figyelt kérdés

Leírjátok , hogy mibol mennyit csinaltok? Vagy legalabb hogy mennyi időbe telik .( tudom hogy nem ezt kell figyelembe venni)

Vagy ha van olyan videó amit akar többször megcainaltok, linkelnetek?

#Fenék formálása
2015. jún. 21. 09:17
 1/8 anonim válasza:
19%

Tiffani Rothe workout

Az ő gyakorlatait csinálom minden nap és a pospim is feszesebb :)

2015. jún. 21. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

én nem tartok külön "fenék edzést", szerintem eleget kap a lábnapon. Régebben beiktattam még plusz egy gyakorlatot, ami kifejezetten fenékre megy (térdelésből hátra lábemelés, de teremben, gépen, ergo súllyal, nem csak a saját lábamat emelgettem)

a lábnapomon kap: a guggolásból, kitörésből, viszont aminél a legnagyobb terhelést érzem az a lábtoló. Egy héten egyszer van lábnapom. Nem mondom hogy fitnessz-seggem van, de azon kevés testrészeim egyike, amikkel úgy ahogy meg vagoyk elégedve. Amúgy még csak egy éve edzek, szóval tudom, hogy lesz sokkal jobb is.

2015. jún. 21. 09:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kitörés, guggolás, csípőfeltolás padon, hetente háromszor, 3*12. Súllyal persze. Én teljes testre edzek, nincs külön lábnapom.
2015. jún. 21. 09:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen! :) en ezt szoktam 3x megcsinalni

Szerintetek eleg?

2015. jún. 21. 10:13
 5/8 A kérdező kommentje:
2015. jún. 21. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
felesleges minden nap edzeni rá, mert nem tud regenerálódni az izom. Csináld inkább súllyal. Onnan tudod, hogy jó úton haladsz, hogy még legalább 2-3 napig nem tudsz rá újra edzeni. Akkor fárasztottad ki megfelelően
2015. jún. 21. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:

súlyokkal edzek konditerembe

Guggolás

Kitörés

Merev lábas felhúzás

Lábtoló gép

És mindig más gyakorlat csak fenékre

Vádli

Minden héten egyszer edzek lábra, 1-1,5 óra

2015. jún. 21. 11:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Egy heten csak egyszer edzek ra :)koszi a válaszokat!
2015. jún. 21. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!