Reggeli alternatíva?
Figyelt kérdés
A zabpelyhes fehérjétől lassan már hánynom kell és a tojáson kívül pedig szeretnék még más ötleteket :D2015. jún. 14. 21:45
3/6 anonim válasza:
darált zabpehelyből csinálhatsz almás fahéjas muffin-t. Én mindig legyártok belőle 3 napi adagot és akkor reggel csak mikrózni kell.
Csinálhatsz zabból palacsintát is, de az időigényesebb, mert ott kell állni mellette.
Muffin hozzávalók: darált zabpehely, tojás, tej, alma, őrölt fahéj, sütőpor, szódabikarbóna, édesítő ha szükséged van rá
a tejet a tojással összeturmixolom, a száraz hozzávalókat összekeverem, utána ezeket összeöntöm, végül belekeverem a reszelt almát.
Arányokat nem tudok mert szemre csinálom, de ha megnézel pár muffin receptet akkor kilehet kalkulálni. :)
180 fokon sütöm szilikon formában 25-30 percet.
Megy hozzá az eper, banán, mogyoróvaj, méz, áfonya lekvár.
4/6 anonim válasza:
Mindenképp hal. Anno olajos halat reggeliztem mindig, de ha minőségit veszel, ez elég drága mulatság. Mostanában ruszlit szoktam enni reggelente, ez olcsóbb, és gagyi olaj sincs benne. Spárban veszem. Egyetlen hátránya, hogy nem mindenki szereti, mivel konkrétan nyers halról van szó, ecetes lében. De én pl. imádom.
5/6 anonim válasza:
Igyál egy kávét majd 1-2 óra múlva a szokásos csirkerizsedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!