Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A tojásprotein nem vált be...

A tojásprotein nem vált be mint alternatíva a tejsavófehérjére, próbálkozzak marhával?

Figyelt kérdés

Valamivel talán szebb maradt a bőröm mint 1-2 hónap tejsavó után, viszont megjelentek kiütések a nyakamon, úgyhogy a tojásprotein se az én tökéletes választásom.

Lassan már úgy vagyok vele, hogy pénz nem számít, csak maradjon szép a bőröm, és fejlődjek.. Ennek tükrében bármi ötlet-javaslat??

előre is köszi a segítséget

2014. nov. 4. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen tojást vettél?

Én nem bírom a tejet és a Scitec EggPro-ja bevált. Finom is és szerintem nagyon jó.

Ezen kívül a Biotech új beef proteinje is nagyon finom, de a hatásáról még nem tudok nyilatkozni.

A Scitec beefje is jó, csak az nem olyan ízletes, ha ez szempont.

A tojástól nekem pont fordítva, sokkal szebb a bőröm, azért kérdezem milyet szedtél, mert lehet kevert fehérje volt...

Van ez az Absorice nevű cucc, az növényi (rizs és borsó) fehérje, még nem próbáltam, de az is egy alternatíva ha az állati fehérjék nem jönnek be.

2014. nov. 4. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden marhaprotein hidrolizált kollagén. Azaz hidrolizált porcos részek: orr, füll ,stb. Ezt eszed, köze nincs a húshoz. Ennek az aminosav összetétele nem alkalmas annyira izomnövelésre. Nagy átcseszés a marhaprotein!
2014. nov. 4. 17:09
 3/4 A kérdező kommentje:

a közelmúltban tettem fel itt a kérdést és akkor a myprotein-t ajánlották így rendeltem egy ilyet:

[link]

íze állaga történetesen hányás, de még azzal meg is barátkoznék, ha szép lenne a bőröm - mind kiütések, mind pattanások terén -

2. kommentelő: ha igazad van akkor bajban vagyok, mert én a marhát láttam mint utolsó opciót a problémámra....

2014. nov. 4. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Van még borsóprotein, szója is. De ezek is hányások. Egyébként meg nem fontos tápkieget használni, ha megvan szilárd kajából is a napi 2g x ttkg fehérje, akkor is ugyanúgy fejlődsz, mint az, aki ennek egy részét tápkiegből viszi be.
2014. nov. 4. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!