Melyik a legjobb tejsavo feherje alternativa?
Azok a beef fehérjék, amelyek esetében nem látod az aminoprofilt, nagy valószínűséggel hidrolizált kollagének, ezek izomnövlésre nem alkalmasak.
Tojás igen jó fehérje forrás.
Ha már tápkieg,akkor legyen tojás. Bár készülj fel,jóval drágább. De a legjobb az lenne,ha szilárd kajából megoldanád a fehérjebevitelt.
A marhafehérjében nem hiszek.
tankonyvtar.hu-n lehet olvasni, hogy 75%tojás és 25% tejfehérje arányú fehérje BV érték 118,5
Ezeket az állítások akik ott állítják, azok azért értenek hozzá. Nekik nyugodtan lehet hinni.
A tejfehérje burgonyával való kombinálása szintén azt mutatja, hogy hogyan lehet a tejfehérje segítségével megnövelni a fehérjekeverék biológiai értékét. A két fehérje optimális arányát 1:1-nek találták. Hasonló volt az optimális arány akkor is, amikor a tejfehérjét a rizshez, a kukoricához, a babhoz vagy gyümölcshöz és zöldségfélékhez keverték. Különösen magas (118,5) biológiai értékű fehérjekeveréket kapunk, ha tojás- és tejfehérjét keverünk 75–25% arányban. A savófehérje magasabb biológiai értéke miatt jobban növeli a keverékek biológiai értékét, mint a tejfehérje. A 70% laktalbumint és 30% burgonyafehérjét tartalmazó keverék biológiai értéke 134 volt.
... és vajon ez a tankönyv mit ír mondjuk arról hogy 158 BV- érték lehet, ha mondjuk csökkentjük a tápkieg fehérjét úgy hogy hozzáadottan növeljük a leucin és/vagy BCAA értékét?!?!
Vajon a kérdező próbált-e hidrolizált whey fehérjét, ami esetlegesen a panaszaira megoldás lenne? Mergnézte, hogy az a fehérje dizájner amit evett milyen más adalékanyagokat, ballnasz anyagokat tartalmazott? Vajon próbálta már a natúr, alapanyag szintű fehérjét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!