Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van erre jó alternatíva?

Van erre jó alternatíva?

Figyelt kérdés

Nehéz fizikai munka, súlyzós edzés és aerob. Tömegnövelő étrend.

Tudna valaki ötletet adni, hogy mit lehetne munka közben enni ami elég energiát adna? Mindezt úgy, hogy főtt kaja sajnos kizárva. Melegítési lehetőség nincs, melegben a kaja összeesik, hidegben nagyon hideg stb. szóval probléma van több is.

Két étkezést kellene megoldani.

Teljes kiörlésű kenyér csirkemell sonkával, zöldségekkel. Egynek gondoltam ezt. De mindennap kenyeret enni szerintem így sem jó. Illetve ez a kombináció elég unalmas lenne állandóan. Zabpelyhet ne írjatok, az nem lenne elég. Fel is fordulnék munka közben. Van valakinek bármi más ötlete? Aki szintén fizikai munkát végez mit szokott enni? Előre is köszönöm a segítséget!

2015. máj. 7. 08:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Csirke rizs brokkoli tökéletes, melegben nem hül ki, télen meg le kell myelni, hogy hideg...

Egy kőműves.

2015. máj. 7. 08:42
 2/4 anonim ***** válasza:
De szoktam hamburgert és giroszt enni, sőt újabban már dürümöt is, nem olyan bonyolult ezeket elkészíteni.
2015. máj. 7. 08:43
 3/4 anonim ***** válasza:
2015. máj. 7. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom,a zabpelyhet tényleg próbáltad-e,vagy csak rámondod,hogy nem lenne elég,de saját tapasztalatom az,hogy nem olyan "nyam-nyam"kaja,amilyennek kinéz.Én szoktam keverni mazsolával,egyéb aszalt gyümölccsel,olajos maggal,mézet rakok még hozzá néha,és energia szempontjából jól működik.
2015. máj. 7. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!