76 kilós vagyok és le szeretnék szálkásitani. Hány gramm protein az ajánlott naponta?
Figyelt kérdés
168 centi vagyok, 60körül voltam mikor elkezdtem tömegelni, most 76 vagyok. kb hány gramm fehérjét kéne ennem? a lényeg hogy ne vesszek izmot, ja és naturál vagyok2015. jún. 12. 14:44
11/13 A kérdező kommentje:
ja és az érdekelne, hogy mindenki mást mond, mindenhol mást olvasok. hogy érdemes? van aki azt ajánlotta h első 2 hétben csak zárjam ki a cukrot meg a zsirt, és fokozatosan vigyem le a ch-t a fehérjét meg fel, más meg azt mondja h nem kell átmenet. szerintetek? és kazein mennyivel jobb mint ha turot ennék?
2015. jún. 12. 16:39
12/13 anonim válasza:
Rosszabb, jó az átmenet. Túl sokat túl gyorsan nem egyenlő gyorsabb eredménnyel.
13/13 anonim válasza:
A kazein jobb, kevesebb tejcukrot és zsírt tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!