Ha nincs lehetőségem teljes értékű, kiszámolt étrendre akkor meddig tudok fejlődni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,azt eszek ami a hűtőbe van és amit főznek,szerencsére fehérjepártibb családba vagyok és viszonylag gyakran eszünk halat,csirkét,csak hát nem tudom fedezni a napi megfelelő fehérjemennyiséget (a szénhidrátot sikerül) mivel nincs nincs saját keresetem és nem tehetem meg hogy havi 50ezret költsek kajára,még a havi 30 se menne,szóval táplálékkiegészítő mellett és egy bizonyos mennyiségű fehérjebevitellel meddig lehet fejlődni?2 év?vagy annyi se?2015. jún. 10. 14:06
11/18 A kérdező kommentje:
még mindig nem értitek hogy korántsem bolt áron jutok hozzá és megnyugtatok mindenkit hogy tejsavófehérje de még mindig nem ez a kérdés és szinte csak a fehérjémmel kapcsolatba jött válasz,pedig nem az a kérdés,és este túróból mennyit kell enni?
2015. jún. 10. 16:21
12/18 zholee 

válasza:

Mert a kérdésedre nincs konkrét válasz. Nem lehet mondani egy konkrét időtartamot. Ameddig a szervezeted engedi adott tápanyagbevitel mellett. Mindenki más. Valakinek elég tömegnöveléshez 300 gramm szénhidrát, valakinek meg 600 gramm kell. Ugyanígy a fehérje is mindenkinél eltérő. Attól is függ mennyit alszol, mennyit, hogyan edzel, milyen az inzulintermelésed, és még estig sorolhatnám. Túróból én kb 150 grammot szoktam enni lefekvés előtt nem sokkal.
13/18 anonim 

válasza:

Es mi akadalyoz meg abban h sajat kereseted legyen?
14/18 A kérdező kommentje:
"16 éves vagyok"
2015. jún. 11. 16:10
15/18 anonim 

válasza:

Es 16 evesen csak fbozni meg xboxozni lehet?
Aki el akar valamit erni az eletben az tesz erte nem masoktol varja.
16/18 A kérdező kommentje:
15. szerinted nem járok iskolába?nincs se fb-m se xbox-om
és más dolgom is van itthon is és nincs időm elmenni dolgozni,már ha találnék munkát
2015. jún. 11. 22:23
17/18 anonim 

válasza:

Hetvegen meg nyaron is iskolaba jarsz. Szar lehet neked.
18/18 A kérdező kommentje:
17. igen szar,nyáron nyári gyakorlatra járok ami rosszabb mint a suli és hétvégén meg angol tanárhoz járok és itthon segítek a ház körül mert bőven van munka,szóval örülnék hogy ha az ilyen kis csicskák mint te akik nem ugatnának csak mert dolgoznak,z lehet hogy pár éve te amikor suliba jártál ló*f*s.z.t se kellett csinálnod de ez már nem így működik,a diákok nem abból állnak hogy hazamennek a suliból és egész nap verik a fa*s.zukat,na meg találj már nekem munkát,vidéki vagyok ahova eddig jelentkeztem mind azt mondták hogy helyieket keresnek,ez Mo. szerinted itt bárki akkor megy el dolgozni bármikor?és itt a faluba nincs lehetőség diákmunkára,remélem most már leszálltál arról hogy miért nem dolgozok miközben nem is ez volt a kérdés
2015. jún. 12. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!