Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha fehérjeturmix ivására...

Ha fehérjeturmix ivására illetve más táplálékkiegészítő szedésére sincs lehetőségem, mit ajánlanátok edzés után?

Figyelt kérdés
El akarok kezdeni picikét tömegelni, de sajnos mindenféle észérv felsorakoztatása után sem hajlandók nekem fehérjét venni a szüleim, és mivel középiskolás vagyok, bele kell törődnöm hogy egy ideig biztos nem is lesz rájuk lehetőségem. Az étkezésem rendben van, megvan a 2 gramm fehérje testsúlykilogrammonként, tisztán táplálkozom, igazából annyi lenne a kérdésem hogy mit lenne érdemes edzés után fogyasztani ami szilárd étel, és gyorsan felszívódik? Szerintem a kerek szőlőcukorka ellen nem tiltakoznának, vagy ehetnék simán rizst is, fehérjének mi lenne a legjobb, tojás, túró, sajt, hal, csirke?? Tudom hogy a tejsavóval meg vitargoval egyik sem ér fel, de megpróbálom a maxot kihozni a helyzetből. Előre is köszönöm a segítséget.

2014. júl. 30. 18:54
 1/3 anonim válasza:
Figyelj... Minden edzőteremben lehet venni adagos kiszerelésben fehérjét. 250Ft körül van. Megveszed, shakeled, iszod amiről meg nem tudnak az nem fáj.
2014. júl. 30. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
A tojás ami a leggyorsabb a szilárd illetve nem tápkieg fehérjeforrások között. Mehet mellé pl rizs.
2014. júl. 30. 19:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. júl. 30. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!