Milyen tömegnövelőt, illetve fehérjét ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretném növelni az izomtömegemet. 17 éves vagyok, 183 cm, jelenleg 65 kg. Nagyon nehezen hizós tipus.
2014. júl. 26. 15:16
1/5 anonim válasza:
Rengeteg van... Olyan tömegnövelőt nézz amiben legalább 30% fehérje van, bár a te súlyodat és testmagasságodat nézve inkább egy zöld Jumbo-t írnék, ami csak edzés után menjen. Fehérjéből pl. 100% whey protein prof, de nem ezeken fog múlni a formád, az egész nap bevitt kaja legyen rendben. Ne ezektől várj fejlődést.
2/5 anonim válasza:
Mielőtt valaki beszólna, azért sciteces termékeket írtam, mert a kulcsszóban is az van bent....
3/5 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen ragaszkodom scitechez, csak kulcsszó miatt irtam be :)
2014. júl. 26. 16:17
4/5 anonim válasza:
Scitec whey protein professional, mellé full force carb-f. Olcsóbban kijön, mint egy tömegnövelő, és lehet játszani az arányokkal.
5/5 anonim válasza:
A kajádnak rendbe kell lenni, anélkül nem és semmit a tömegnövelő. Egyébként tejsavó fehérje+ gyors ch és magadnak kevered össze a tömegnövelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!