Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tömegnövelőt ajánlotok?

Milyen tömegnövelőt ajánlotok?

Figyelt kérdés

188cm magas vagyok és 71kg...szóval nagyon vékony. 1,5 éve kondizom rendszeresen és mielött bárki kérdezné igen rendesen ahogy kell! egy haverommal kezdtük együtt rajta látható a fejlődés de én csak erősebb lettem, izom növekedés semmi. hízni talán fél kilót sikerült pedig nagy adagokat eszek(főleg edzés után).

Igy hát ugy döntöttem szükségem van valami tömegnövelőre...mit ajánlotok ami végre hozhat nekem látványos eredményt?

2014. jún. 10. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő ÉTREND kellene. Az a legfontosabb. Edzés utánra pedig egy tejsavóprotein + 50 g gyors ch. Így jössz ki legjobban, mert így cukor nélkül tudod akár reggel is rakni a tejsavóproteint pl a zabhoz.
2014. jún. 10. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:

rizs, meg valamiféle fehérjepor( 70-80%os min legyen).

max edzés után ne riszt egyél fehérjével, hanem dextrózt fehérjével, majd 1-1,5 óra múlva kövesse egy szilárd étkezés is, állati eredetű fehérjével.

2014. jún. 10. 16:52
 3/4 A kérdező kommentje:
1. tudsz mondani konkrét terméket/termékeket? nem vagyok ebben otthon.:/
2014. jún. 10. 18:03
 4/4 anonim ***** válasza:

proteinre: MHN whey, Myprotein impact, Scitec 100% whey prof, Biotech nitro pure whey gold, dymatize elite whey, Nutrend wheycore 100, stillmass fehérjéi, szb, elég sok van.

Gyors ch: dextróz (ez szőlőcukor), maltodextrin, carb-f, carbo x, vitargo, stb..

Étrend:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Zsíból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen.

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

2014. jún. 10. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!