Vélemény erről a fehérjéről?
Azt nem értem minek ismeretlen zsákbamacskát venni marha drágán, mikor kapsz tuti minőségű Myprotein impact tejsavóproteint kilónként 3800Ft-ért! Nem 750g, hanem 1kg annyi! ÉS európa egyik legnagyobb tápkieg cégétől!
De van nutriwhey is 3600/ kg!
sandorzsolt azt is tegyük hozzá, hogy az általad két felsorolt sajnos emésztőenzimet, sem hozzáadott vitamin komplexet nem tartalmaz. És/ha pedig egy fehérjét iszunk és a szervezet nem megfelelően hasznosítja, akkor annak sok értelme nincs.
Ettől függetlenül én sem értem, hogy ha vannak szakboltok, akkor miért megy valaki oda vásárolni?!?!
Az a probléma, hogy az étkezésünk nagy részt hőkezelt termékekkel készül, ezek során az emésztőenzimek szinte 100%-ban megsemmisülnek. A másik probléma, hogy nyers zöldségek fogyasztását szerintem az átlag ember nem teszi meg. Harmadszor pedig ha nagy mennyiségben eszik a fehérjét koncentráltan. A Myprotein is árusítja az Impact Whey plus-t ami bizony tartalmazza az emésztőenzimet, és ha jól tudom vitamin komplexet is.Csak nem igen hírdeti, mert jóval, de jóval drágább, mint az amiben semmi sincs.!!!
AZ MHN amit te is iszol bizony tartalmaz emésztőenzimet 40mg/adag. Sokszor írom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!